ساندویچ کالباس، بهترین غذای بین راهی در سفرها!_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی در او مباحثه با خبرآنلاین میگوید: اگر چه در سالیان تازه رستورانهای بین راهی خوبی ساخته و راه اندازی شده اند اما متاسفانه شرایط زیاد مناسبی در رستورانهای بین راهی وجود ندارد. افزایش و ازدحام مسافران به خصوص در ایام نوروز جهت میشود که زیاد تر رستورانهای بین راهی از قبل، غذاها را آماده کرده باشند و گمان سرد و گرم شدن مکرر این غذاها و ماندگی و کهنگی و فساد این غذاها زیاد زیاد است.
به نشانهها اهمیت دهید
از حالت ظاهری سالن پذیرایی، بهداشت روی میزها، پاکیزگی بشقابها و قاشق و چنگال، نظافت پوششی و عملکردی منبع های انسانی که برای خواست و سرو غذا خدمت رسانی میکنند میتوان تا حدودی فهمید ماهیت بهداشتی یا غیربهداشتی این رستورانها شد. با مراعات نظافت در این رستورانها انتظار میرود که غذایی بهداشتی سرو شود.
انتخابتان چه باشد؟
تلاش کنید غذاهایی را انتخاب کنید که شانس ابراز مشکلات کمتری داشته باشند. از انتخاب غذاهای آبکی همانند لوبیا و عدسی خودداری کنید، از غذاهای مخلوط که حاوی گوشت چرخ کرده می باشند یا دل و جگر که زیاد نمیشود دقیق جزئیات آنها را بازدید کرد، دوری کنید. گوشت مرغ یا جوجه انتخاب سالمتری می باشند. غذایی که برایتان میآورند نباید سرد باشد. دما باید بالاتر از ۶۰ درجه سانتیگراد و داغ باشد. به طعم و بوی غذا دقت کنید و اگر شک در تازگی غذا دارید آن را هیچ زمان مصرف نکنید. سسهای گوناگون را در رستورانهای بین راهی منفعت گیری نکنید.
زیاد تر از قیمت غذا به سلامت آن دقت کنید
در سفر بیشتر از این که به قیمت غذایی دقت کنیم باید به سلامت و ایمنی آن فکر کنیم تا در این سفر مختصر، دچار مسمومیت و عوارض ناگوار آن نشویم. بهترین کار این است که در خانه غذاها را به طور خانگی آماده کنیم. انتخاب مواد اولیه غذا مهم است. غذاها باید ساده انتخاب و در زمان کوتاهی منفعت گیری شوند تا به درجه فساد نرسند. به گفتن بین وعده از مغزها منفعت گیری کنید. برای وعده مهم اگر وسایلی برای گرم کردن دارید، غذا را گرم کنید. غذاهای حاوی تخم مرغ، گوشت، سالاد الویه و غذاهای آبکی فسادپذیری بالایی دارند. غذاهای آبکی چون باید در یخدان نگهداری شوند، لزوما نیاز به گرم کردن دارند. چون در زمان سفر فرد گرسنه است و زمان کافی برای گرم کردن غذا ندارد، ریسک مصرف غذاهای سرد شده و ابتلا به مسمومیتهای غذایی بالاتر میرود.
بهترین غذای بین راهی، ساندویچ کالباس و مرغ است
اگر شرایط دارید، نیمرو یا املت تهیه کنید. غذاهای کنسروی از برندهای معتبر در شرایط سفر بهترین گزینه می باشند. در این بین ساندویچ کالباس و مرغ بهترین انتخاب می باشند. ساندویچهای سرد همانند کالباس که حاوی گوجه، خیار و کاهو می باشند فساد پذیری کمتری دارند و نیاز به گرم کردن ندارند و میتوان آنها را در کلمن یا یخدان برای چندین ساعت نگهداری کرد و به علت مواد نگهدارندهای که در کالباسها وجود دارد اگر دما مقداری بالاتر رود دچار فساد نمیشوند.

به این باکسها میتوان مطمعن کرد؟
باکسهایی برای گرم نگه داشتن غذا در طول سفر وجود دارند که اگر از نوع استاندارد و باکیفیت باشند میتوان به آنها مطمعن کرد. این باکسها تا دو ساعت غذا را گرم نگه میدارند و عایق خوبی برای گرم نگهداشتن غذا دارند. به گفتن مثال اگر غذا با دمای ۸۰ تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد دربندی شود و در این باکسها قرار گیرد، این باکسها غذا را چندین ساعت تا ۶۰ درجه سانتیگراد در خود گرم نگه میدارند و مشکل خاصی برای غذا تشکیل نمیشود. اما چون طول و زمان سفر را نمیدانیم و یا اگر باکس کیفیت و عایق خوبی نداشته باشد امکان پذیر غذا سرد شود و نیاز به گرم کردن مجدد داشته باشد ضمن این که ریسک فسادپذیری غذاها بالا می رود. یقیناً به باکسهای باکیفیت میتوان مطمعن و از انواع یک طبقه یا چند طبقه آن برای نگهداری حتی غذاهایی همانند برنج و خورش میتوان منفعت گیری کرد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]