سبزیجاتی که زندگی را از ۳۰ سالگی تحول میدهند_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
چالشهای سلامت از ۳۰ سالگی و به اختصاصی ۳۵ سالگی به سپس از تضعیف سلامت گوارش گرفته تا سلامت متابولیک پایین تا از دست دادن توده عضلانی و افزایش خطر ابتلا به مشکلات مزمن سلامتی همانند بیماری قلبی، دیابت و پوکی استخوان، که نیاز به رژیمی دارد که دارای اعتدال مناسبی از سبزیجات غنی از مواد مغذی باشد، را در بر میگیرد.
در این نوشته به چند سبزی منقلب کننده سلامت اشاره میکنیم که قیمت افزودن به رژیم غذایی روزانه سپس از ۳۰ سالگی برای جلوگیری از مشکلات مرتبط با افزایش سن را دارد.
اسفناج
اسفناج یکی از سالم ترین و مغذیترین سبزیهای برگدار است که میتواند به بهبود سلامت و تندرستی کلی پشتیبانی کند. این به علت وجود مواد مغذی زیاد همانند آهن، فولات، ویتامین K، ویتامین A و فیبر در این سبزی است. در واقع، با افزایش سن، نگه داری سطح مناسب آهن بدن برای جلوگیری از کم خونی و خستگی مهم تر میشود. جدای از آن، اسفناج این چنین دارای محتوای فولات بالایی است که از سلامت قلب حمایتمیکند و میتواند به نگه داری سطح سختی خون سالم پشتیبانی کند. ویتامین K که مصرف آن از ۳۰ سالگی به سپس اهمیت فزایندهای اشکار میکند برای سلامت استخوان زیاد مهم است، چون تراکم استخوان با افزایش سن افت مییابد. اسفناج را میتوان به راحتی به ماست (بورانی)، اسموتیها، سالادها یا غذاهای پخته شده همانند خورش آلو اسفناج اضافه کرد تا مصرف مواد مغذی شما افزایش یابد.
کلم بروکلی
یکی دیگر از سبزیجات مغذی کلم بروکلی است که به راحتی میتوان آن را به رژیم غذایی روزانه افزود. این سبزی سرشار از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدانهایی همانند سولفورافان است، ترکیبی که نشان داده شده به مبارزه با سرطان و حمایتاز سم زدایی پشتیبانی میکند. سولفورافان حاضر در کلم بروکلی از طریق تحول چندین مکانیسم اپی ژنتیک و غیر اپی ژنتیک، از سرطان محافظت میکند. این در رابطه تعداد بسیاری از انواع سرطان نشان داده شده است. علاوه بر این، کلم بروکلی منبع عالی کلسیم است که نقش مهمی در نگه داری تراکم استخوان دارد. با ورود به ۳۰ سالگی، تمرکز بر سلامت استخوان و مبارزه با استرس اکسیداتیو زیاد مهم میشود و بروکلی یکی از بهترین سبزیجات برای محافظت از بدن در برابر بیماریهای مزمن همانند آرتریت و التهاب است.
هویج
هویج مملو از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند. این ویتامین برای نگه داری و تحکیم بینایی، حمایتاز سلامت پوست و تحکیم سیستم ایمنی الزامی است. با افزایش سن، خاصیت ارتجاعی پوست اغاز به افت میکند و آنتی اکسیدانهایی همانند ویتامین A برای ترمیم و درخشندگی پوست مهمتر نمود میکنند. علاوه بر این، هویج دارای محتوای فیبر بالایی است که به هضم غذا پشتیبانی کرده و روده را سالمتر میکند و میتواند از نفخ و دیگر مشکلات گوارشی که با افزایش سن رایج می باشند جلوگیری کند. از هویج به طور خام به گفتن بین وعده، در سالاد یا شده در خورش یا در انواع خوراکها لذت ببرید.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین مملو از کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و ویتامین A به شکل بتاکاروتن است. این سبزی این چنین منبع عالی پتاسیم است که به مدیریت سختی خون و سلامت قلب پشتیبانی میکند. فیبر حاضر در سیب زمینی شیرین با حمایتاز حرکات منظم روده به سلامت دستگاه گوارش پشتیبانی میکند. علاوه بر این، آنتی اکسیدانهای حاضر در سیب زمینی شیرین به افت التهاب و حمایتاز پوست سالم پشتیبانی میکند و آن را به یک غذای عالی برای افرادی در ۳۰ سالگی تبدیل میکند که میخواهند دوران پیری خوبی داشته باشند. برای یک وعده غذایی پر از مواد مغذی آنها را تفت دهید، له کنید یا به سوپ اضافه کنید.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان قوی که نشان داده شده بدن را در برابر بیماریهای قلبی و سرطان محافظت میکند. لیکوپن این چنین از پوست در برابر اشعههای زیان اور فرا بنفش(UV) و جلوگیری از پیری زودرس حمایتمیکند. در ۳۰ سالگی، سلامت قلب و عروق و نگه داری پوست جوان به برتریهای کلیدی تبدیل خواهد شد و گوجهفرنگی ترکیبی عالی از مواد مغذی برای پشتیبانی به هر دو را فراهم میکند. این سبزی این چنین منبع خوبی از ویتامین C و پتاسیم است که به سیستم ایمنی سالم و تنظیم سختی خون پشتیبانی میکند. گوجه فرنگی را به سالاد یا سس اضافه کنید یا در انواع خورشها نظیر خورش بادمجان منفعت گیری کنید یا از آنها به طور کبابی در غذاهایی همانند چلو کباب یا جوجه کباب لذت ببرید.
فلفل دلمهای
فلفل دلمهای، به اختصاصی انواع قرمز آن، سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که برای سلامت سیستم ایمنی و مبارزه با استرس اکسیداتیو حیاتی است. ویتامین C تشکیل کلاژن را افزایش میدهد و پوست را تحکیم میکند و خواص آنتی اکسیدانی آن به محافظت از بدن در برابر التهاب و بیماریهای مزمن پشتیبانی میکند. از ۳۰ سالگی به سپس متابولیسم (سوخت و ساز) شما افت مییابد و محتوای بالای آب و فیبر حاضر در فلفل دلمهای میتواند به تنظیم متابولیسم و هضم غذا پشتیبانی کند. این سبزیها این چنین یک غذای کم کالری می باشند که میتوانند در انواع غذاها، از سالاد گرفته تا سرخ کردنی، گنجانده شوند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]