این غذاها برای کودکان زیر ۲ سال زیاد خطرناک هستند_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
محدود کردن مصرف قند در اغاز زندگی میتواند خطر دیابت و سختی خون در سنین بالا را افت دهد.
به گزارش دیلی میل، هر فردی که در طول جنگ زندگی کرده است از سختیهای جیرهبندی غذا در این زمان آگاه است. اکنون یک مطالعه مشخص می کند محدود کردن قند در اغاز زندگی میتواند از ابتلا به دیابت و سختی خون بالا در سنین بالا پیشگیری کند. محققان کشف کردهاند افت مصرف قند در طول ۱۰۰۰ روز اول زندگی میتواند از دیابت و سختی خون در سالهای سپس پیشگیری کند. این مطالعه مشخص می کند دو سال اول زندگی یک کودک برای سلامت طویل زمان حیاتی است.
در اغاز زندگی، کودکان از طریق آنچه مادرشان در دوران بارداری و در دوران شیردهی مصرف میکند و سپس از طریق شیرخشک و غذای کودک در معرض مقادیر بسیاری قند قرار میگیرند. تحقیقات این چنین مشخص می کند که زیاد تر نوزادان و کودکان نوپا روزانه از مقدار بسیاری غذاها و نوشیدنیهای شیرین منفعت گیری میکنند. محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی برای مطالعه اثرات درازمدت مصرف اولیه شکر بر سلامتی، آزمایشی طبیعی در بریتانیا انجام دادند. این پژوهش با آخر یک دهه سهمیه بندی قند و شیرینی بعد از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۵۳ اغاز میشود.
در طول جیره بندی، بزرگسالان طبق معمولً ۸ اونس شکر در هفته و ۱۲ اونس شیرینی هر چهار هفته دریافت میکردند. این مقدار مصرف شکر بر مطابق دستورالعملهای رژیم غذایی امروز انگلستان تقریباً با مقدار مصرف پیشنهادی برای زنان باردار و کودکان خردسال یکسان است. با این حال، آخر جیرهبندی یک شبه تبدیل افزایش سریع و تقریباً دو برابری مصرف شکر در انگلستان شد. این تیم پژوهشی دادههای بهداشتی افرادی را که ۱۰۰۰ روز اول بعد از لقاح را در طول سالهای جیرهبندی یا بعد از آخر آن سپری کردند را مورد بازدید قرار داد. تجزیه و تحلیل دادهها نشان داده است مصرف محدود مواد قندی در اغاز زندگی مزایا سلامتی بلندمدتی دارد.
بر پایه یافتهها، خطر ابتلا به دیابت و سختی خون بالا در این افراد در نزدیک به ۵۰ و ۶۰ سالگی ۳۵ درصد و ۲۰ درصد افت یافت. افرادی که در دوران جیرهبندی زندگی میکردند چهار سال دیرتر دچار دیابت و دو سال دیرتر دچار سختی خون شدند. محققان این پژوهش اظهار کردند: «مصرف روزانه قند بزرگسالان بعد از زمان جیرهبندی از ۴۱ گرم در سال ۱۹۵۳ به نزدیک به ۸۰ گرم در سال ۱۹۵۴ افزایش یافت. این مقدار افزایش برای چندین سال ادامه اشکار کرد. این دادهها درمورد بزرگسالان است، اما دیگر پژوهشات نشان دادهاند مصرف شکر برای کودکان بعد از جیرهبندی بیشتر از دو برابر شده و سلامت دهان و دندان آنها نیز بدتر شده است.»
دکتر هیلدا مولرونی، متخصص تغذیه و سلامت، در رابطه این مطالعه اظهار کرد: «با دقت به مصرف بالای قند جمعیت بریتانیا اکنون و شیوع بیماریهای مزمنی از جمله دیابت نوع ۲ و سختی خون بالا، این مقاله واقعا دلنشین و به موقع است.» پتانسیل تأثیر رژیم غذایی درون رحمی بر خطرات درازمدت سلامتی زمانها است شناخته شده است و مکانیسمهای قابل قبولی برای توضیح چگونگی وقوع این خطرات اراعه میدهد.
در این مطالعه، نویسندگان از دادههایی منفعت گیری کردند که میتوان آن را یک آزمایش طبیعی در نظر گرفت. با قیاس افرادی که در دوران جنینی و در اغاز کودکی در معرض جیرهبندی قند قرار داشتند و در معرض جیرهبندی قند قرار نگرفته بودند، تأثیر قابل توجهی مشاهده شد. اغاز کودکی اهمیت اختصاصیای بر سلامتی در بزرگسالی دارد. یک سوم از افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و سختی خون بالا با قرار گرفتن در معرض قند بالا در دوران جنینی توضیح داده شد. این کشف تازه، تأثیر رژیم غذایی دوران کودکی را به گفتن یک عامل خطر برای بیماریهای مزمن برجسته میکند.
با دقت به سطوح بالای قند حاضر در غذاها و نوشیدنیهای مورد منفعت گیری برای تغذیه کودکان نوپا و خردسال، این نوشته دلواپس کننده است. در اغاز سال جاری، گزارشی هشدار داد که کودکان بریتانیایی با سلامت ضعیف روبرو می باشند، چون رژیمهای غذایی ناسالم رشد آنها را متوقف کرده و علتافزایش چاقی و دیابت نوع ۲ شده است. بنیاد غذای بریتانیا نیز اظهار کرده است بچهها در محیطی بزرگ خواهد شد که تغذیه سالم آنها زیاد چالش برانگیز و تقریباً غیرممکن است. این سازمان ترویج تهاجمی مواد غذایی حاوی چربی، قند و نمک بالا و سطوح تکاندهنده فقر را تقصیر کار میداند، چون فراهم جانشینهای سالمتر را برای برخی از خانوادهها غیرممکن میکنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]