کدام مواد غذایی را نباید در فریزر گذاشت؟

کدام مواد غذایی را نباید در فریزر گذاشت؟_آینده


به گزارش آینده

برخی از خوراکی‌ها در دمای فریزر سالم نمی‌همانند و طعم و مواد مغذی‌شان را از دست خواهند داد. دقت در نگهداری صحیح از موادغذایی، علتسلامتی و افزایش کیفیت غذاها می‌شود.

کارشناسان تغذیه اصرار دارند بعضی اوقات یخ‌زدگی علتخراب شدن مواد غذایی و از بین رفتن خواص آنها می‌شود.

بنابر گزارش یورونیوز، برخی از خوراکی‌هایی که هیچ زمان نباید در فریزر نگهداری شوند عبارت هستند از:

– شیر و پنیر: یخ زدگی علتجدا شدن مواد راه اندازی دهنده شیر و پنیرها از یکدیگر می‌شود و آنها را غیرقابل خوردن می‌کند.

– ماست: در دمای پایین ماست بریده‌بریده می‌شود و طعمش تحول می‌کند. احتمالا سوال کنید روش نگهداری ماست در فریز چیست؟ باید بگوییم فریز کردن این خوراکی در کل نادرست است. ماست یخ‌زده تنها برای آشپزی قابل منفعت گیری است و برای مصرف مستقیم پیشنهاد نمی‌شود چون خاصیت پروبیوتیکی‌اش را از دست داده است.

– سیب زمینی: از آنجا که این ماده غذایی آب بسیاری دارد، یخ زدگی علتمی‌شود که سیب زمینی زیاد شل شود.

– غذاهای سرخ شده: یخ‌زدگی علتمی‌شود که تُردی این غذاها از بین برود و خمیری خواهد شد. در ضمن اگر مواد سرخ شده را سپس از یخ‌زدن مجدد در روغن بیندازید، غذایتان چرب‌تر می‌شود و برای سلامتی زیان اور است. پیشنهاد می‌شود موادغذایی را به‌اندازه مصرف سرخ کنید تا نیازی به نگهداری نباشد.

– سبزیجات و میوه‌های خام: هر سبزی یا میوه‌ای که آب بسیاری داشته باشد همانند کرفس، خیار، هندوانه و سبزهای سالادی در صورت منجمد شدن دوام نخواهند آورد. چون مولکول های آب درون آنها به کریستال‌های یخی تبدیل می‌شود و وقتی که برای مصرف از حال انجماد خارج شوند، شما با ظرفی از غذاهای له شده و غیرقابل مصرف روبرو خواهید شد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی