طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

[ad_1]

 گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی می‌توانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با نحوه تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌بشود.

مواد ملزوم گشنیز پلو با مرغ 


تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.












مواد ملزوم مقدار ملزوم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۹۰۰ گرم
گشنیز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده  ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱/۲قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار ملزوم

نحوه تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

برای پخت گشنیز پلو با مرغ مطابق مرحله های زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک نزدیک به ۳ ساعت بخیسانید و سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید. 

مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ بشود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا مقداری سرخ بشود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.  

مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید. 

مرحله پنجم: سینه مرغ را به طور نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تحول رنگ دهد.

مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مقداری مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت زیاد کم بپزد. بعد از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.

[ad_2]

منبع