مالیات این افراد بخشیده می شود؟

کیک پای سیب؛ عصرانه ای لذیذ و خوشمزه_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

مواد ملزوم پای سیب 

آرد سفید ۲ ٫ ۵ پیمانه 

شکر ۱ پیمانه 

شیر نصف پیمانه 

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری 

وانیل ۱ پنس 

پودر قند ۴ قاشق غذاخوری 

کره ۷۵ گرم 

تخم مرغ ۳ عدد 

روغن مایع ۵۰ گرم 

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

سیب ۲ عدد 

دارچین ۱ قاشق غذاخوری 

نحوه تهیه شیرینی پای سیب 

مرحله اول 

برای تهیه شیرینی پای سیب ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می‌کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. بعد از این که کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

مرحله دوم 

بعد از این که رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می‌کنیم، مسئله مهم در رابطه اضافه کردن وانیل این است که مواظب باشید مقدار زیاد مقداری فقط برای عطروانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیشتر از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می‌کند.

مرحله سوم 

بعد از اضافه کردن وانیل مواد را مقداری مخلوط می‌کنیم سپس تخم مرغ‌ها را یک به یک اضافه می‌کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. اکنون آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می‌کنیم تا صاف شود.

مرحله چهارم 

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می‌کنیم و خوب میکس می‌کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می‌کنیم تا وقتی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم 

اکنون سیب‌ها را پوست می‌گیریم و به طور ورقه‌ای خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می‌رویم، برای این منظور قالب‌های مخصوص پای سیب را یا مقداری چرب می‌کنیم یا درون قالب‌ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می‌دهیم.

مرحله ششم 

اکنون یک پنجم حجم قالب‌های پای سیب را با مایه شیرینی پر می‌کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم و سیب‌های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می‌غلتانیم سپس درون قالب‌های پای سیب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم 

یقیناً می‌توانید سیب را داخل قالب قرار دهید و روی آن مقدار پودر قند و دارچین بریزید. اکنون روی سیب‌ها را با مایه شیرینی پر می‌کنیم. دقت داشته باشید که تقریبا باید نصف حجم قالب‌ها خالی باشد تا جای کافی برای پف شیرینی‌ها باشد.

مرحله هشتم 

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، اکنون قالب‌های شیرینی را داخل سینی فر قرار می‌دهیم و به زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

مرحله نهم 

اکنون صبر می‌کنیم تا شیرینی‌ها مقداری خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. برای تزیین شیرینی‌ها هم می‌توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پود پسته، شکلات آب شده یا هر چیز فرد دیگر منفعت گیری کنیم.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]