۷ ماده غذایی برای داشتن هوش بالاتر_آینده
به گزارش آینده
پیشنهاد به یک رژیم غذایی متعادل معقولترین راه برای غذا خوردن سالم است اما برخی از غذاها تاثیرات قابل توجهی در مغز دارند که میتوان آنها را غذاهای مغز نامگذاری کرد. این غذاها در سلامتی مغز به گفتن عضو مهمی از بدن که در کارکرد همه اعضا نقش حیاتی دارد زیاد موثر می باشند.در ادامه این گزارش، شما را با با اهمیت ترین مواد غذایی تحکیم کننده هوش و توان ذهنی آشنا میکنیم.
* ماهیهای چرب
اگر برای برای آوردن این که امروز چه روزی است یا یک ساعت پیش چه غذایی را به گفتن غذا صرف کردهاید دچار سختی در یادآوری میشوید باید به مصرف غذاهایی بپردازید که کیفیت مغزتان را ارتقا خواهند داد که یکی از این غذاها ماهیهای چرب می باشند. اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهیهای چربی همانند سالمون، ساردین وجود دارد برای همه قسمتهای بدن قیمت بسیارای به همراه دارند و به نظر میرسد که مغز نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ به طوری که بر پایه تحقیقات دانشمندان خوردن ماهیهای چرب سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا ۲۶ درصد افت میدهد و از زوال حافظه جلوگیری میکند.
* برگهای سبز تیره
خوردن برگهای سبز تیره همانند اسنفاج، کلم پیچ و کلم بروکلی که سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله ویتامین سی و بتاکارتن است برای سالم نگه داشتن مغز و بدن زیاد الزامی است. این نوع سبزیجات منبع خوبی از اسید فولیک می باشند که میتوانند به شدت پردازش اطلاعات و به یاد آوردن خاطرات پشتیبانی کنند. بر پایه تحقیقات دانشمندان فولیک اسیدی که در این برگهای سبز سبزیجات یافت شده میتواند در روبه رو بیماریهای شناختی در سالخوردگی موثر باشد.
* تخم مرغ
زرده تخم مرغها نیروگاههای تغذیهای می باشند که در آنها ویتامینها و مواد معدنی الزامی برای کارکرد مغز وجود دارد. این ماده غذایی که میتواند کارکردهای مختلفی در سبد غذایی روزانه داشته باشد. منبع خوبی برای آهن است که برای تشکیل سلولهای خونی قرمز که به مغز اکسیژن میرساند موثر بوده و علتمیشود کارکرد ذهنی هوشمندانه باشد و ما را در حالت هوشیار و متمرکز قرار میدهد.
تخم مرغ این چنین منبع خوبی از ویتامین بی ۱۲ است؛ ویتامینی که افتآن علتزوال حافظه و پریشانی میشود. در این ماده غذایی این چنین ید وجود دارد که میتواند به توانمندیهای کودکان در حل قضیه بیفزاید.
* چای سبز
در حالی که مغز ما با ۸۰ درصد آب راه اندازی شده، مرطوب نگه داشتن آن برای پشتیبانی به کارکرد آن در بهترین سطح قابل دقت است، اگرچه خوردن آب معمولی باب میل همه افراد است، اما جانشین کردن آن با یک فنجان چای سبز میتواند مزیتهایی برای کارکرد مغز داشته باشد. چای سبز میتواند به افزایش هوشیاری ذهن پشتیبانی کرده و حافظه را ارتقا دهد؛ ضمن آنکه آنتی اکسیدانهایی که در چای سبز وجود دارد به نگه داری مغز در روبه رو خطر زوال آن پشتیبانی کند.
* شکلات
احتمالا فکر این که شکلات برای مغز سودمند باشد، زیاد عادی نبوده اما حقیقت این است که شکلات واقعا برای مغز موثر بوده و به باهوش شدن پشتیبانی میکند؛ در حالی که دور از انتظار به نظر میرسد قالبهای شکلات شیری در افزایش ضریب هوشی موثر باشد، اما شکلات تلخ دارای مواد شیمیایی است که به واقع جهت ارتقا مغز میشود و میتواند تواناییهای شناختی را ارتقا دهد.
*مغزها
مغزهایی چون گردو، بادام و… به حفاظت و سلامت مغز پشتیبانی میکنند. آنها سرشار از چربیهای غیراشباع و ویتامین E می باشند. از مغز در برابر بیماریهایی چون آلزایمر دفاع میکنند. این مواد قادرند رادیکالهای آزاد را خرد کنند و به این ترتیب از زوال سلولها جلوگیری میکنند. در واقع مغزها سرشار از ویتامین E می باشند. ویتامین E دارای خواص آنتیاکسیدان است و رادیکالهای آزاد را که به گمان زیاد میتوانند به سلولهای مغز صدمه بزنند، مهار میکند.
*زیتون
زیتون از زوال عقل و پیری مغز جلوگیری میکند. این قابلیت برای وجود چربی غیراشباع حاضر در آن است. این چربیها، اکسیژنرسانی به مغز را افزایش خواهند داد، اما چربیهای اشباع همانند چربی گوشت، لبنیات و سرخکردنیها ربط بین سلولها را سخت میکنند.
در نتیجه فرآیند اکسیژنرسانی کند یا مختل میشود. زیتون را قبل از خوردن غذا به گفتن اشتهاآور صرف کنید و یا همراه با غذای خود میل بفرمایید. زیتون هم از موادی است که در انواع سالادها و غذاها ترکیب خوبی تشکیل میکند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
منبع