نوشیدنی های افطار را به این علت شیرین نکنید_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
به حرف های یک کارشناس تغذیه، نباید به هر غذای نذری یا بسته افطاری مطمعن کرد. گرفتن غذا از دست افراد ناشناس در خیابان ها و مکان هایی همانند سرچهار راه ها عمل عقلانی و منطقی نیست؛ ضمن این که با ضوابط بهداشتی همخوانی نداشته و قابلیت پیگیری ندارد.
    
    
مسعود فیروزکوهی، مشاور تغذیه و رژیم های غذایی و درمانی و کارشناس اسبق گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می گوید: زیاد تر افراد در ماه رمضان از راه های گوناگون عمل به اطعام می کنند. بهترین شیوه برای اطعام و دادن نذری، پشتیبانی گرفتن از موسسات خیریه، آشپزخانه ها و رستوران های مورد مطمعن محلات است که در مکان اشکار مستقر بوده و قابل مطمعن می باشند. مسئله مهم این که توزیع بسته های افطاری در خیابان ها و چهارراه ها با ضوابط بهداشتی همخوانی نداشته و قابلیت پیگیری ندارد و گمان این که افرادی مغرض به توزیع مواد غذایی آلوده تحت گفتن افطاری در چهارراه ها مبادرت کرده و علتمسمومیت روزه داران شوند، زیاد است.
تحول در تهیه و توزیع بستههای افطاری
فیروزکوهی با اشاره به این که بسته های ساده ای که در زمان افطار بین روزه داران توزیع می شوند باید دارای ویژگی هایی باشند، می گوید: بهتر است به جای توزیع نان و پنیر و سبزی به روش سنتی از محصولات غذایی آماده و کارخانه ای منفعت گیری کنید تا گمان آلودگی ثانویه به حداقل برسد. برای مثال از پنیر بسته بندی یک نفره، نان بسته بندی از نوع نان جو یا نان ساندویچی سبوسدار، گردو، یک نوشیدنی پالپ دار پاکتی و یک نوع میوه که همه انها در یک ظرف یکبار مصرف قرار داده شده و سپس در یک نایلون قرار گرفته، منفعت گیری شود. افرادی هم که عمل به توزیع غذای گرم در زمان افطار می کنند در درجه اول بهتر است خواست تهیه غذا را به آشپزخانه های مجاز دهند تا غذایی با اصول بهداشتی در ظروف مناسب و نزدیک به زمان افطار تهیه و سپس هر غذا در پلاستیک مجزا به همراه قاشق و چنگال به طور تکنفره بسته بندی شود و مجموع غذا به طور سریع و گرم توسط خودروی مناسب به محل توزیع، حمل و در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
نوشیدنیهای افطار را شیرین نکنید
بیشترین نوشیدنی هایی که در زمان افطار توزیع می شوند چای، دمنوش دارچین، شیر ساده، شیرکاکائو و شربت است. با دقت به شیوع بالای ابتلای افراد به بیماریهای دیابت، کبدچرب و اضافه وزن بهتر است این نوشیدنی ها را با شکر زیاد شیرین نکنید. به جای شیرین کردن چای و شیر می توانید آن را به همراه کیک یزدی، نان قندی، شکر پنیر، خرما، نبات، مویز، کشمش یا قند توزیع کنید تا روزه دارانی که مایل به منفعت گیری از شیرینی جات نیستند، بتوانند به تنهایی از نوشیدنی منفعت ببرند. برای تهیه شیرکاکائو هم می توانید از شکر به میزانی منفعت گیری کنید که فقط تلخی کاکائو را بگیرد و یک شیرینی ملایم داشته باشد. منفعت گیری کمتر شکر در نذوراتی چون فرنی، شله زرد، شیر برنج، کاچی و حلوا نیز پیشنهاد می شود.
          
            منبع:
          
                      
              خبر آنلاین            
                  
    
    
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]