گوشت قرمز 1

مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

پژوهش جدیدی نشان داده است که مصرف زیاد گوشت قرمز به‌خصوص گوشت‌های فرآوری‌شده می‌تواند به سلامت مغز صدمه رساند. به‌عبارت دیگر افت مصرف گوشت قرمز می‌تواند اثرات مثبت بسیاری روی مغز شما داشته باشد و در طویل مدت خطر ابتلا به زوال عقل را افت دهد.

به نقل از CNN، محققان مدرسه بهداشت عمومی چان دانشگاه هاروارد می‌گویند اگر یک وعده گوشت قرمز را نزدیک به ۸۵ گرم درنظر بگیریم که معادل ۲ برش بیکن، ۱.۵ برش بولونیا یا یک هات‌داگ است، افرادی که روزانه یک‌چهارم یا زیاد تر گوشت قرمز فرآوری‌شده (همانند بیکن، بولونیا و هات داگ) مصرف می‌کنند، ۱۳ درصد زیاد تر از افرادی که کمتر از یک‌دهم این مقدار را می‌خورند، در معرض ابتلا به زوال عقل می باشند.

محققان این چنین دریافتند وعده اضافی گوشت قرمز فرآوری‌شده در روز به‌طور متوسط ​​با تسریع ۱.۶ ساله پیری مغز مرتبط است.

رابطه مصرف گوشت قرمز با زوال عقل

در این پژوهش، محققان داده‌های بیشتر از ۱۳۳ هزار نفر با میانگین سنی ۴۹ سال را تجزیه‌وتحلیل کردند. این داده‌ها شامل اطلاعات دقیق سلامتی این افراد در دوره وقتی طویل می بود. بیشتر از ۱۱ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این مطالعه نیز به زوال عقل مبتلا شدند.

پژوهشگران می‌گویند تا بحال ربط مصرف گوشت قرمز و سلامت مغز و قوای شناختی کامل مطالعه نشده است اما تحقیقاتی درمورد پیامدهای زیان اور مصرف گوشت قرمز زیاد با بیماری‌های متابولیک قلبی، سرطان و مرگ زودرس انجام شده.

درکل، فرضیه‌های مختلفی وجود دارد که چرا گوشت قرمز امکان پذیر خطر خاصی برای سلامت قوای شناختی داشته باشد. محققان پژوهش حاضر می‌گویند گوشت قرمز مقدار بسیاری چربی‌ اشباع‌شده دارد که ترکیبی آلی مرتبط با بیماری‌های قلبی عروقی تشکیل می‌کند؛ این عوامل امکان پذیر به سیستم عصبی صدمه بزنند که زوال عقل را تشدید می‌کند.

این چنین گوشت قرمز فرآوری‌شده سطوح بالاتری از موادی همانند نیتریت‌ها، ترکیبات N-nitroso و سدیم دارد که خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش خواهند داد. از نیتریت‌ها طبق معمولً در فرایند عمل‌آوری گوشت (Meat Curing) منفعت گیری می‌شود.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

محققان پیشنهاد می‌کنند منبع های پروتئینی گیاهی همانند آجیل‌ و حبوبات جانشین مناسبی برای گوش قرمز است؛ این خوراکی‌ها با ۱۹ درصد افت خطر زوال عقل مرتبط می باشند. مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا نیز پیشنهاد می‌کند گوشت قرمز خود را به ۳ وعده در هفته محدود و کمتر گوشت قرمز فرآوری‌شده مصرف کنید.

یافته‌های این پژوهش در ژورنال Neurology انتشار شده است.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]