آیا-خوردن-تخم_مرغ-ترک_-خورده-مضر-است؟1

آیا خوردن تخم‌مرغ ترک‌ خورده زیان اور است؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

این روزها با گران شدن تخم‌مرغ، باز کردن در بسته‌بندی در خانه و دیدن یکی‌ دو تخم مرغ ترک‌خورده‌ــ چه میانه حمل‌ونقل در راه برگشت از فروشگاه یا به هر علت نامعلومی در یخچال‌ــ ازردهکننده است. اکنون سوال این است که با تخم‌مرغ‌های ترک‌خورده چه می‌توان کرد و آیا خوردن آن‌ها خطری ندارد؟

به گزارش نیورک‌پست، نویسنده کتاب «تخم‌مرغ تازه روزانه» و کارشناس مرغ‌های خانگی در ایالت مین آمریکا، می‌نویسد که همه‌چیز به زمان ترک‌خوردن تخم‌مرغ بستگی دارد.

استیل می‌گوید که او تخم‌مرغ‌های ترک‌خورده حاضر در بسته‌بندی‌های فروشگاهی را مصرف نمی‌کند، چون نمی‌داند چه وقتی شکسته ‌اند. به این علت بهتر است قبل از خرید، از سالم بودن تخم‌مرغ‌ها یقین شوید، چون پوسته و غشای تخم‌مرغ از آن در برابر باکتری‌های زیان اور همانند سالمونلا محافظت می‌کنند.

استیل یادآوری می‌کند که در فصل زمستان، تخم‌مرغ‌های تولیدشده در مرغداری‌های خانگی به علت سرمای هوا، زیاد تر در معرض ترک خوردن‌اند.

او می‌افزاید: «اما اگر می‌دانید که خودتان اتفاقی تخم‌مرغ را شکسته‌اید، آن را بپزید و همه.» با این حال اصرار می‌کند او تخم‌مرغ‌های تازه ترک‌خورده را هم در صورتی منفعت گیری می‌‌کند که غشای آن‌ها سالم باشد.

به حرف های او، این غشا از تخم‌مرغ در برابر باکتری‌ها محافظت می‌‌کند. او می‌گوید می‌توانید تخم‌مرغ ‌ترک خورده را در یک کاسه کوچک بشکنید و روی آن را با پلاستیک یا درپوش بپوشانید و ظرف دو روز آن را منفعت گیری کنید. فقط یقین شوید که آن را در دمای دست‌کم ۱۶۰ درجه و به طور کامل پخته‌اید.

استیل خاطرنشان می‌کند که اگر غشا پاره شده باشد، تخم‌مرغ برای سلامتی زیان اور است، اما در آن صورت هم تا این مدت برای تهیه کمپوست به درد می‌خورد، چون کلسیم حاضر در پوسته برای خاک عالی است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

وزارت کشاورزی ایالات متحده هم دستورالعمل شبیهی دراین‌باره دارد و خرید تخم‌مرغ‌های ترک‌خورده را پیشنهاد نمی‌کند، چون امکان دارد باکتری‌ها از طریق شکاف‌های پوسته داخل تخم‌مرغ‌ خواهد شد. با این حال یادآور می‌شود تخم‌مرغ‌هایی که در میانه پخت ترک‌ می‌خورند، خطری ندارند و می‌افزاید که تخم‌مرغ‌ها باید کاملا پخته مصرف شوند.

تا همین چند سال قبل تخم‌مرغ را جزو «غذاهای سالم» در نظر نمی‌گرفتند، اما اکنون با دقت به تحقیقات تازه در علوم تغذیه، تخم‌مرغ به‌گفتن یک غذای سالم و سرشار از مواد مغذی معارفه و مصرف آن پیشنهاد می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]