قهوه به این ۷ دلیل عمر ما را طولانی می‌کند

نوشیدن مداوم «قهوه»؛ آری یا خیر؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

بنابر گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، مطالعه تازه، شواهد حاضر را تحکیم می‌کند که قهوه می‌تواند علترشد این باکتری در روده شود و به طور بالقوه به مزایای سلامتی مرتبط با قهوه پشتیبانی کند.

کارشناسان هشدار خواهند داد که تا این مدت برای نتیجه‌گیری قطعی سریع است، اما ترکیب قهوه در رژیم غذایی امکان پذیر ترکیب میکروبیوم روده را بهبود ببخشد و از سلامت کلی حمایتکند.

مطالعات تازه مشخص می کند که قهوه نیز امکان پذیر ربط مستقیمی با میکروبیوم روده ما داشته باشد.

در واقع، در سال ۲۰۲۱، محققان دریافتند که از بین بیشتر از ۱۵۰ غذای مورد مطالعه، این نوشیدنی محبوب نیرومندترین ربط را با ترکیب میکروبیوم روده، به اختصاصی سطوح Lawsonibacter asaccharolyticus، در نزدیک به ۱۰۰۰ نفر نشان داد.

اکنون، برای فهمیدن بهتر اثرات مصرف قهوه بر میکروبیوم روده، این تیم تحقیقاتی داده‌های رژیم غذایی و پزشکی بیشتر از ۲۲۸۰۰ فرد در ایالات متحده و بریتانیا را به‌علاوه اطلاعات در دسترس عموم از نزدیک به ۵۴۲۰۰ نفر در سراسر جهان تجزیه و تحلیل کردند.

آنها داده‌های مثالهای مدفوع جمع‌آوری‌شده از قهوه‌نوشندگان و غیر مصرف‌کنندگان را برای شناسایی تفاوت‌ها در باکتری‌های روده آن‌ها قیاس کردند.

این مطالعه چندین همبستگی را مشاهده کرد که نیرومندترین آنها بین مصرف قهوه و L. asaccharolyticus می بود: افرادی که قهوه می‌نوشیدند تا هشت برابر زیاد تر از افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، این باکتری را داشتند. این الگو در سرتاسر کره زمین دیده شد.

در حالی که اثرات دقیق این باکتری بر سلامتی تا این مدت ناشناخته است، محققان بر این باورند که می‌توان آنها را با اثرات مربوط به نوشیدن قهوه مرتبط دانست.

تجزیه و تحلیل متابولیت های خون نشان داد که ترکیباتی همانند اسید کوئینیک و تریگونلین نیز به اختصاصی در مصرف کنندگان قهوه رایج است که با سطوح بالاتر L. asaccharolyticus مرتبط است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

محققان این چنین آزمایش‌های آزمایشگاهی انجام دادند و قهوه‌های کافئین‌دار و بدون کافئین را به کشت‌های L. asaccharolyticus اضافه کردند که هر دو علتافزایش رشد باکتری‌ها شدند. این مشخص می کند که ترکیبات حاضر در قهوه، به غیر از کافئین، امکان پذیر مسئول تحریک رشد این باکتری باشند.

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هایی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]