مرغ قرمز؛ یک روش خاص و خوشمزه برای پخت مرغ_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا راه حلهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش تازه برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این نوشته را جستوجو کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ قرمز نوعی روش طبخ مرغ است که به علت رنگ خاص و قرمزی که دارد، این نام را روی این غذا گذاشتهایم. مرغ قرمز از ترکیب مرغ مزهدار و سرخ شده با سسی از سبزیجات رنگی تهیه میشود و زیاد خوشمزه است. اگر دوست دارید این مرغ خاص و خوشرنگ را با روشی آسان در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این نوشته با آموزش مرغ قرمز همراه ما باشید.
مواد ملزوم
مرغ: ۳ تکه
کره: ۵۰ گرم
فلفل کاپی قرمز: ۲ عدد
فلفل دلمهای نارنجی و قرمز: ۲ عدد
پیاز: ۴ عدد
لبو: ۱ عدد
نمک، فلفل و پودر سیر: به مقدار ملزوم
روغن: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مزهدار کنید. کره را داخل ماهی بیندازید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب شود، سپس مرغهای مزهدار شده را داخل کره سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز، فلفل دلمهای، فلفل کاپی قرمز و لبو را خرد کنید و داخل همان کرهای که مرغ را سرخ کرده بودید، تفت بدهید تا سبک شوند. مقداری نمک روی سبزیجات بریزید، سپس مرغهای سرخ شده را روی سبزیجات بچینید و ۱ قاشق غذاخوری روغن و نصف لیوان آب جوش بریزید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید مرغ با سبزیجات نزدیک به ۴۰ دقیقه بپزد. سپس از این زمان زمان، سبزیجات را داخل دستگاه مخلوطکن بریزید و یک دقیقه بزنید تا میکس شود. اکنون سس میکس شده را در ظرف سرو بریزید و مرغ را روی سس بچینید. در این مرحله مرغ قرمز خوشمزه و خاص ما آماده سرو است که میتوانید آن را با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ یکی از نکات زیاد مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. هنگامی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی همانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ چون ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این تکهها سریعتر اشکار میشود. اگر این تکهها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که زیاد خیس می باشند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی منفعت گیری میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
۲ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در رابطه کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، اغاز کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً همانند پیاز قرمز است و میشود آن را به طور خام خورد و یا در سالادها از آن منفعت گیری کرد.
۳ـ همان گونه که میدانید فلفل دلمهای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به همه افراد بهاختصاصی کودکان پیشنهاد شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم نیرومندتری دارد. فلفل دلمهای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، برای درمان سرماخوردگی سودمند است و این چنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم، تحکیم قوه بینایی و نیز از بین بردن یبوست زیاد سودمند است. ته فلفل دلمه برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی زیر خود دارند، ماده می باشند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ به این علت برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی زیر خود دارد، نر است، تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از این نوع فلفل منفعت گیری میشود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده اصلاً سپس از تفت دادن و پختن تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]