فوایدی از خرما که کمتر شنیده‌اید

فوایدی از خرما که کمتر شنیده‌اید_آینده


به گزارش آینده

نوشیدن شیر به همراه خرما در هر ساعتی از روز به شما انرژی سریع و حس خوبی می‌دهد، شما را گرم نگه می دارد و زیاد مزیت‌های دیگر نیز دارد. خرما که شایدکمتر با اهمیت غذایی آن آشنا هستیم یک خوراکی و میوه فوق العاده است که باید به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که اگر مصرف خرما را به طور هر روزه اغاز کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ در این نوشته به قیمت تغذیه‌ای خرما می‌پردازیم. 

قیمت غذایی خرما

به حرف های کارشناسان، هر ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۲۷۷ کالری، ۷۵ گرم کربوهیدرات، ۶۶ گرم قند (گلوکز و فروکتوز)، ۷ گرم فیبر غذایی، ۲ گرم پروتئین، نزدیک به ۰.۵ گرم چربی، ۶۹۶ میلی گرم پتاسیم و ۵۴ میلی گرم منیزیم است.

مصرف چه مقدار خرما خوب است؟

پیشنهاد رایج متخصصان تغذیه مصرف نزدیک به ۳ تا ۶ خرما در روز است. این مقدار اعتدال خوبی از مواد مغذی را بدون مصرف بیشتر از حد قند در بدن‌مان فراهم می‌کند.

سرشار از مواد مغذی

به حرف های متخصصان تغذیه، خرما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی الزامی از جمله پتاسیم، منیزیم، ویتامین B۶ و فیبر است که به سلامت و تندرستی کلی پشتیبانی می‌کند. حرف های می شود که خرما این چنین سرشار از آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول‌ها در برابر صدمه‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد پشتیبانی می‌کند.

تحکیم سلامت دستگاه گوارش

خرما این چنین انتخاب خوبی برای یک سیستم گوارشی سالم است. فیبر غنی خرما به گفتن یک ملین طبیعی عمل کرده و به هضم غذا پشتیبانی کرده و از یبوست جلوگیری می‌کند. این چنین حرف های می‌شود که خرما شما را برای زمان طویل تری سیر نگه می‌دارد و حرکت روده را بهبود می‌بخشد.

برای سلامت مغز سودمند است

به حرف های متخصصان تغذیه، مقادیر غنی پتاسیم حاضر در خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه پشتیبانی می کند. این چنین حرف های می شود که غذاهای غنی از پتاسیم به افت خطر سکته مغزی و محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن پشتیبانی می‌کند.

برای استحکام استخوان‌ها

خرما سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیم است که به تحکیم سلامت و استحکام استخوان‌ها پشتیبانی می‌کند. حرف های می‌شود مصرف روزانه خرما علتجلوگیری از تحلیل استخوان و افت خطر ابتلا به پوکی استخوان می‌شود.

اضافه کردن خرما به غذاهایی که فکرش را هم نمی‌کردید

    تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.
  • اسموتی: برای تهیه هر اسموتی شیرین، شکر یا عسل را با خرما جانشین کنید. به سادگی خرما را جدا کرده و در میانه مخلوط کردن به اسموتی اضافه کنید.
  • کاسه صبحانه: این چنین می توانید زمان تهیه کاسه جو دوسر یا میوه برای صبحانه، شکر را با خرما جانشین کنید. خرماهای بدون دانه را همراه با جو در شیر خیس کنید و بگذارید شیرینی طبیعی خرما لطافت خود را به کاسه شیشه‌ای حاوی جو دوسر اضافه کند که برای کل بدن سودمند و سالم است.
  • کیک: برای افرادی که نمی توانند بدون کیک با چای یا قهوه روز خود را پشت سر بگذارند، کیک‌های خرما می توانند گزینه سالم تری باشند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که خرماهای بدون دانه را در شیر خیس کنید و از آن برای کیک‌های خود منفعت گیری کنید.
  • سالاد: این چنین می توانید خرما را در سالادها اضافه کنید تا مقداری شیرینی لطیف به آن اضافه شود.
  • سوپ: این چنین می‌توان پوره خرما را به سوپ اضافه کرد تا طعم آن بهتر شده و شیرینی لطیفی به سوپ اضافه شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی