این میوه ها شما را از مرگ نجات می دهد_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
تجال پارک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما (Mesothelioma) میگوید که میوهها گروه بزرگی از غذاهای گیاهی می باشند که زیاد مغذی می باشند و در پیشگیری از تعداد بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، سرطان، کنترل وزن، سختی خون بالا و التهاب عمومی بدن زیاد سودمند می باشند.
میوه ها به طور کلی سرشار از فیبر و منبع عالی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. تعداد بسیاری از میوه ها حاوی ترکیبات ضد التهابی نیز می باشند. همه این ریزمغذیها نقش مهمی در سلامت قلب، محافظت از سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر دارند.
ولی مشکل مهم در چگونگی مصرف میوهها است. سلامتی یک میوه به تراکم مواد مغذی آن بستگی دارد. میوه های غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و فیبر به طور کلی انتخاب های سالم تری می باشند.
در حالی که قندهای طبیعی در همه میوه ها وجود دارد، فیبر حاضر در میوه، جذب قند را کند میکند و از افزایش قند خون جلوگیری میکند. با این حال، همانند همه انواع شکر، باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید.
به حرف های پارک، طبق معمولً قیمت میوهها به مقدار آنتی اکسیدان آنهاست و میوههایی همانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک و انگور بیشترین مقدار آنتیاکسیدان را دارند. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها در افت خطر ابتلا به تعداد بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان مهم می باشند.
از دیگر رقبای گفتن «سالمترین» میتوان به مواردی که ویتامین C بالایی دارند، همانند مرکبات و فیبر، اشاره کرد. پرخ می گوید: میوه هایی همانند سیب، گلابی، آووکادو، شاه توت، گواوا، تمشک و دانه های انار همه انها منبع خوبی از فیبر می باشند.
پارک پیشنهاد میکند که یک فرد بزرگسال باید روزانه دو عدد یا فنجان میوه مصرف کند. یک سیب یا موز متوسط یا یک کاسه کوچک از انواع توت ها، یک وعده غذایی خوب خواهد می بود. او این چنین اصرار می کند که تنوع در مصرف میوهها زیاد سودمند است و در واقع رنگین کمانی از میوهها در سلامتی نقش حیاتی دارند.
وی میگوید به هیچ وجه نباید میوهها را تبدیل به آب میوه کنید چون فیبر میوهها از بین میرود و شکر آنها در بدن عامل بیماری میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]