کوکو سوسیس؛ شام سریع و خوشمزه_آینده
به گزارش آینده
کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر زمان خسته و کوفته از کار به خانه برمیگردیم و زمان چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینهای است که به دادمان میرسد تا در زمان کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار سریع را آماده کنیم. ایرانیها طبق معمول کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را زیاد تر از دیگر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوبتر می باشند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و… هم در دسته کوکوها می باشند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد. کوکو سوسیس نوعی کوکو تازه و زیاد خوشمزه است که روش تهیه آسانی دارد و از ترکیب سیب زمینی خام با سوسیس، تخم مرغ، پنیر پیتزا و… تهیه میشود. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه کوکو سوسیس همراه ما باشید.
مواد ملزوم
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
سویس کوکتل دودی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز: نصف ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن: به مقدار ملزوم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه
برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را با تکه ریز رنده، رنده بزنید و آب سیب زمینی را کاملا بگیرید. اکنون سوسیس را با تکه درشت رنده، رنده بزنید و همراه با پنیر پیتزا، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و با دست هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در آخر فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و زیاد کم هم بزنید تا سیب زمینی آب نیندازد. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا روغن حسابی داغ شود، سپس از مایه کوکو به اندازه ۱ قاشق غذاخوری بردارید و کف دستتان گرد کنید و داخل روغن داغ قرار بدهید تا کوکو سرخ شود. کوکو را حتما برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ و برشته شود. اکنون کوکو سوسیس خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر اراعه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته علتمیشود که چربی و مواد ناسالم حاضر در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر زمان جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. این چنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه بعد از پخت روغن بعد نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه تلاش کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم منفعت گیری کنید.
ـ فلفل دلمهای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای همه افراد بهاختصاصی کودکان پیشنهاد شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم نیرومندتری دارد. فلفل دلمهای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و این چنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تحکیم قوه بینایی و از بین بردن یبوست زیاد سودمند است. 
ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده می باشند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ به این علت برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن منفعت گیری میشود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده سپس از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
