برنامه غذایی برای مقابله با خستگی بهاری

برنامه غذایی برای مقابله با خستگی بهاری_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

از مواد خوراکی مناسب برای درمان خستگی در فصل بهار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* شکلات تلخ: شکلات تلخ جهت تشکیل هورمون اندورفین در بدن می‌شود که این هورمون به‌نوبه خود از خستگی فرد کاسته و علتنشاط او می‌شود.

* مصرف آجیل: یکی از مواد معدنی که اثرات ضداسترسی دارد و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد و جلوی خستگی بهاری را می‌گیرد، منیزیم است. با مصرف مغزها می‌توان منیزیم کافی به بدن رساند.

* جو دوسر: این غله سرشار از ویتامین‌های گروه B و کربوهیدرات‌های پیچیده است که با فراهم کردن انرژی پایدار جلوی خستگی در بهار را می‌گیرد.

* زرده تخم‌مرغ: این ماده خوراکی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که در بهبود خلق‌وخو موثر است.

* آووکادو: این میوه، جهت ترشح هورمون سروتونین (هورمون نشاط) در بدن شده و خستگی را رفع می‌کند.

* توت‌فرنگی: توت‌فرنگی سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک و آنتی‌اکسیدان است که در تحکیم سیستم ایمنی بدن موثر است و با افت اضطراب به فرد پشتیبانی می‌کند که با تغییرات فصلی و خستگی ناشی از آن مقابله کند. درضمن توت‌فرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه می‌دارد.

این چنین مصرف انواع سبزیجات، همانند اسفناج و سبزیجات برگ‌سبز، لوبیا و عدس، گندم سبوس‌دار، موز، ماست یونانی، سالمون و ماهی‌های چرب، دانه‌های چیا و کتان هم در رفع کردن خستگی بهاری موثر می باشند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]