برنامه غذایی برای مقابله با خستگی بهاری_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
از مواد خوراکی مناسب برای درمان خستگی در فصل بهار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
* شکلات تلخ: شکلات تلخ جهت تشکیل هورمون اندورفین در بدن میشود که این هورمون بهنوبه خود از خستگی فرد کاسته و علتنشاط او میشود.
* مصرف آجیل: یکی از مواد معدنی که اثرات ضداسترسی دارد و کیفیت خواب را بهبود میبخشد و جلوی خستگی بهاری را میگیرد، منیزیم است. با مصرف مغزها میتوان منیزیم کافی به بدن رساند.
* جو دوسر: این غله سرشار از ویتامینهای گروه B و کربوهیدراتهای پیچیده است که با فراهم کردن انرژی پایدار جلوی خستگی در بهار را میگیرد.
* زرده تخممرغ: این ماده خوراکی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که در بهبود خلقوخو موثر است.
* آووکادو: این میوه، جهت ترشح هورمون سروتونین (هورمون نشاط) در بدن شده و خستگی را رفع میکند.
* توتفرنگی: توتفرنگی سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک و آنتیاکسیدان است که در تحکیم سیستم ایمنی بدن موثر است و با افت اضطراب به فرد پشتیبانی میکند که با تغییرات فصلی و خستگی ناشی از آن مقابله کند. درضمن توتفرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه میدارد.
این چنین مصرف انواع سبزیجات، همانند اسفناج و سبزیجات برگسبز، لوبیا و عدس، گندم سبوسدار، موز، ماست یونانی، سالمون و ماهیهای چرب، دانههای چیا و کتان هم در رفع کردن خستگی بهاری موثر می باشند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]