۱۱ قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن

۱۱ قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن_آینده


به گزارش آینده

۱-خوردن غذا وقتی که اشتهای صادق بوجود امده.

در این زمان غذای قبلی کامل هضم شده است.

۲-قبل از سیر شدن کامل باید دست از غذا خوردن کشید.

غذا برای هضم شدن نیاز به فضای بیش تری دارد.

۳- کوچک برداشتن لقمه‌ها

لقمه‌ها باید کوچک باشد تا بخوبی جویده شود. جویدن غذا علتپیش گیری از سوء هاضمه، نفخ، یبوست می‌شود.

۴-نوع غذا بر حسب مزاج‌های گوناگون مصرف شود.

باید غذا برحسب مزاج باشد که اعتدال مزاج تحول نکند، از غذا‌های مناسب برای بدن می‌توان به نان گندم خوب پخته شده، گوشت گوسفند، شیرینی‌های ملایم و طبیعی و میوه‌هایی همانند انگور وانجیر اشاره کرد.

۵-اسایش بدن سپس از غذا

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

ملزوم است تا بدن در حالت اسایش قرار بگیرد و هضم به درستی صورت گیرد.خوابیدن، ورزش، حمام، مطالعه‌ی سپس از غذا زیان اور است. یقیناً حرکت کردن قبل از خوردن غذا، به دفع فضولات بدن و افزایش حرارت غریزی برای هضم و جذب بهتر غذا پشتیبانی می‌کند.

۶-مراعات عادت و لذت در امر تغذیه

اگر عادت به خوردن غذا‌های نا مناسب دارید اصلاح کنید و در رابطه غذا‌هایی که زیاد برای شما لذت قسمت است پر خوری نکنید.

۷- مراعات تنوع غذایی در زمان سلامتی

برخی خوراکی‌ها در زمان محدودی از سال وجود دارند که بهتر است در همان موقع دریافت شوند همانند: خیار که در زمستان پر از سموم و مواد شیمیایی است و خوردن آن اصلا پیشنهاد نمی‌شود.

۸- پرهیز از پر خوری

پرخوری علتکاهش توانایی معده در هضم غذا می‌شود.

۹- مراعات ترتیب مصرف غذا‌ها

غذا‌های لطیف هضم راحت تری دارند و سریعتر در بدن جذب خواهد شد همانند: سیب، انار، نان گندم، نان جو، گوشت گوسفند و بز، ماهی، مرغ، سوپ سبزیجات، آش برنج و عسل، اما غذا‌های غلیظ هضم سخت‌تر و جذب دیر تری دارند همانند:رشته وغذا‌هایی که با رشته درست شود، آش، ماکارونی، لازانیا، ته دیگ، غذا‌های شیرین و چرب، سس ها، سیب زمینی، تخم مرغ آب پز، سالاد الویه، گوشت‌های فریزر شده، غذا‌های سرخ کرده.

۱۰-مراعات کردن ناسازگاری‌های غذایی

مصرف همزمان برخی غذا‌ها به علت ناسازگاری با هم منع شده است، برای مثال گوشت‌ها مخصوصا گوشت پرندگان با ماست به شدت نهی شده که عارضه‌های پوستی همانند برص و درد‌های مفصلی می‌دهد و این چنین نوشیدن آب و مایعات سپس از میوه‌ها و خوردن ماهی با تخم مرغ نیز منع شده است.

۱۱-مراعات حال معده

 اگر حجم معده کم است و توانایی دریافت غذای زیاد در یک وعده را ندارد، تعداد دفعات زیاد و از حجم غذا کم شودد و افرادی که معده‌ی سستی دارند و غذا در آن نمی‌ماند تا کاملا هضم شود و سریع عبور می‌کند باید قبل از غذا مقداری قابضات همانند رب به یا سیب یا انار مصرف کنند، در افرادی که هر غذایی بخورند دچار نفخ و سنگینی معده خواهد شد باید سپس از غذا مقداری از شربت‌های مقوی معده بنوشند همانند شربت سکنجبین سفرجلی که از عصاره‌ی میوه‌ی به، زنجبیل، عسل و سرکه ساخته شده است.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی