تضمین سلامت کبد با ۵ ماده غذایی

ضمانت سلامت کبد با ۵ ماده غذایی_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

کبد با اهمیت ترین اندام برای متابولیسم و سم‌زدایی است. هنگامی کبد صدمه می‌بیند، کل بدن در معرض خطر است. با این حال، صدمه کبدی غالباً مورد دقت قرار نمی‌گیرد چون در ابتدا هیچ علامتی تشکیل نمی‌کند.

در ادامه پنج محافظ سلامت کبد را معارفه کرده‌ایم:

قهوه:

مطالعات مشخص می کند که این نوشیدنی با افت خطر ابتلا به بیماری کبد چرب، بیماری مزمن کبدی و حتی سرطان کبد ربط دارد. علت این کار می‌تواند خواص آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فعال زیستی حاضر در آن همانند کافئین و اسید کلروژنیک باشد.

آب:

نوشیدن آب برای سم‌زدایی بدن به کبد پشتیبانی می‌کند. انجمن تغذیه آلمان پیشنهاد می‌کند در روز ۱.۵ لیتر آب بنوشید.

کنگر فرنگی:

برخی از مواد حاضر در کنگر فرنگی می‌توانند اثرات مفیدی بر کبد داشته باشند. مواد تلخ حاضر در کنگر فرنگی از جمله سینارین، کافئیک اسید و اسید کلروژنیک دارای تاثییر آنتی‌اکسیدانی می باشند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

بلوبری و قره‌قاط:

هر دو حاوی آنتوسیانین‌ها می باشند؛ آنتی‌اکسیدان‌هایی که رنگ‌های نزدیک را به توت‌ها خواهند داد. چندین مطالعه نشان داده که مصرف این میوه‌ها به زمان ۲۱ روز، کبد را از صدمه محافظت می‌کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند انواع آنتی‌اکسیدان‌هایی که طبق معمولً در زغال اخته یافت می‌شود، گسترش ضایعات و فیبروز و گسترش بافت اسکار در کبد موش‌ها را کند می‌کند.

آب چغندر:

منبعی از نیترات‌ها و آنتی‌اکسیدانی به نام بتالین است که امکان پذیر برای سلامت قلب سودمند باشد و صدمه اکسیداتیو و التهاب را افت دهد. مطالعات نشان داده است که آب چغندر به افت استرس اکسیداتیو و التهاب در کبد و این چنین افزایش آنزیم‌های با خاصیت سم‌زدایی طبیعی پشتیبانی می‌کند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]