مصرف این 8 ماده غذایی منجر به شادی می‌شود

مصرف این ۸ ماده غذایی تبدیل نشاط می‌شود_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

دانشمندان می‌گویند افرادی که روزانه ۷ تا ۸ واحد میوه و سبزی مصرف می‌کنند بیشترین سطح رضایت و نشاط را گزارش کرده‌اند و این ربط حتی سوای عواملی همانند درآمد بالا، عدم وجود بیماری، ورزش، اجتناب از سیگار و … است.

تعداد بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها برای تشکیل دوپامین در بدن می باشند. ضمن این که التهاب را افت خواهند داد و به افزایش نشاط پشتیبانی می‌کنند:

_ غذاهای غنی از پروبیوتیک: مطالعات دانشمندان هلندی مشخص می کند افرادی که خلق و خوی پایین و افکار پرخاشگرانه دارند، با مصرف پروبیوتیک‌ها و در نتیجه افزایش باکتری‌های خوب در روده، اثرات معکوس این حالات روانی را توانایی می‌کنند. باکتری‌های خوب روده در بهبود سلامت دستگاه گوارش، افزایش خلق و خوی، بهبود کارکرد سیستم عصبی و تحکیم سیستم ایمنی بدن موثرند. کیمچی (نوعی ترشی)، کلم‌ترش و کفیر، سرشار از پروبیوتیک‌ها می باشند.

_ مغز میوه‌ها: مغز میوه اگرچه سرشار از کالری است، اما منبع خوب چربی اشباع نشده و غنی از پروتئین، ویتامین‌های گروه B و سلنیوم نیز محسوب می‌شود. پروتئین علتایجاد حس سیری می‌شود و در بهبود خلق و خو تاثییر مثبتی دارد.

_ قهوه: مطالعات نشان داده زنانی که در روز دو تا سه فنجان قهوه می‌نوشند، ۱۵ درصد نسبت به سایرین کمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار می‌گیرند. در واقع مقادیر کم کافئین همانند یک داروی ضد افسردگی عمل می‌کند اما باید برای داشت که مصرف بیشتر از اندازه قهوه و کافئین با سردرد، ضعف اعصاب، تحریک پذیری و خشمگینی همراه است.

_ شکلات تیره: آنتی اکسیدان‌های حاضر در شکلات تیره تبدیل افت سختی خون و بهبود گردش خون می‌شود؛ ضمن این که هورمون مرتبط با استرس یعنی کورتیزول را در بدن افت می‌دهد. شکلات تیره این چنین حاوی منیزیم است که نشان داده شده، برای افراد مبتلا به علائم شدید سندرم پیش از قاعدگی، خستگی مزمن، افسردگی و تحریک پذیری زیاد سودمند است. در نهایت مواد طبیعی منحصر به فرد حاضر در شکلات تیره علتافزایش حس نشاط می‌شود.

_ قارچ: قارچ‌ها سرشار از سلنیوم می باشند و تحقیقات نشان داده افتماده معدنی سلنیوم در بدن خطر ابتلا به افسردگی، اضطراب و خستگی را دو برابر می‌کند. قارچ این چنین تنها منبع گیاهی سرشار از ویتامین D نیز محسوب می‌شود. مطالعات نشان داده که مصرف کافی ویتامین D علتافزایش خلق و خوی و بهبود علائم افسردگی خواهد شد.

_ چای سبز: سطوح استرس‌های روانی بر پایه مطالعات محققان ژاپنی، در افرادی که روزانه ۵ فنجان یا زیاد تر چای سبز مصرف می‌کنند در قیاس با افرادی که کمتر از این مقدار چای سبز می‌نوشند، ۲۰ درصد کمتر است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

_ کربوهیدرات‌های پیچیده: خوراکی‌هایی همانند نان گندم، برنج، حبوبات و میوه‌هایی چون موز، گلابی و سیب، سرشار از کربوهیدرات‌هایی می باشند که عامل مهم تشکیل هورمون‌های نشاط‌آور در مغز است. تحقیقات مشخص می کند که در رژیم غذایی افراد افسرده، مقدار کربوهیدرات پایینی وجود دارد.

_ تخم مرغ: در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد، جای خالی ویتامین B کمپلکس تحت گفتن کولین به چشم می‌خورد. کولین در واقع در غذاهایی با کلسترول بالا همانند زرده تخم‌مرغ و جگر به مقدار بسیاری وجود دارد. فقدان این ماده در رژیم غذایی، علتاختلال در حافظه و تمرکز و در نتیجه خشمگینی و کج خلقی‌ می‌شود. به این علت تخم‌مرغ و مخصوصا زرده آن را در رژیم غذایی‌ خود قرار دهید.

_ اسید فولیک: رابطه مستقیمی بین مقدار اسید فولیک بدن و افسردگی وجود دارد. اگر حس ناراحتی می‌کنید، یک لیوان آب پرتقال گرفته و بنوشید. مرکبات و اسفناج نیز حاوی مقدار بسیاری اسیدفولیک می باشند.

 

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]

منبع