پیشنهادهای مهم تغذیهای در بهار_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
علیرضا عباسیان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با گفتن این که فصل بهار گرم و تر است، اظهار داشت: مراعات برخی نکات در فصل بهار برای همه مردم با هر مزاجی خوب است از جمله این که در این فصل مصرف برخی غذاها همانند شیرینیها، گوشتها، غذاهای حاوی ادویهجات نظیر غذاهای تند باید افت یابد.
فارس در او گفت و گویی نوشت:عباسیان در ادامه گفت: در این فصل هوا گرمتر میشود و رطوبت هوا افزایش اشکار میکند و به همین علت افرادی که مزاج گرم و تر دارند، حالشان بدتر میشود و به گفتن مثال نوجوانها و جوانها امکان پذیر دچار جوشهای صورت شوند و عارضههایی نظیر کهیرهای پوستی، آلرژی و حساسیت، خارش انتهای حلق، آبریزش از بینی، آبریزش از چشم، عطسه و حالت زکام افزایش یابد که این حالتها زیاد تر مربوط به مزاج گرم و تر است. وی اضاف کرد: به این اشخاص علاوه همه دستوراتی که برای دیگر افراد نقل است؛ عدم مصرف گوشتها به اختصاصی گوشت قرمز، غذاهای تند و شیرینیجات پیشنهاد میشود. این چنین مناسب است که افراد دارای مزاج گرم و تر از عطرهای خنک منفعت گیری کنند و یا همچون قبل عطر نیلوفر یا گلاب را مصرف کنند و این افراد نباید عطرهایی که زیاد بوهای تند و تیزی دارند همانند مشک یا عطرهای شیرین منفعت گیری کنند.
این پزشک و متخصص طب ایرانی پافشاری کرد: در هم خوریها را باید کم کرد. مصرف اغذیهجات خشک نسبت به آنهایی که چرب می باشند، برتری دارد و در رابطه شیرینیها پیشنهاد میکنیم شیرینیتر منفعت گیری نکنند و زیاد تر از شیرینی نخودچی و شیرینی برنجی منفعت گیری شود؛ در رابطه میوهها هم پیشنهاد میکنیم که در هم خوری میوه انجام نشود و افراد از یک مدل میوه منفعت گیری کنند.وی ابراز کرد: برای مثال امروز سیب مصرف کنند فردا خیار و بعد فردا نارنگی یا پرتقال بخورند. یقیناً یک قاعده کلی هم وجود دارد که در هر فصلی میوه آن فصل باید خورده شود. یعنی خوب است که ما در فصل بهار میوههایی که مخصوص فصل بهار است را میل بکنیم. برای مثال پرتقال یا نارنگی میوههای فصل زمستان است و بهتر است در همان فصل منفعت گیری شوند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با پافشاری بر این که در این فصل باید زیاد تر غذاهایی که ساده می باشند میل شوند و بهتر است اجزای غذا کم باشد، اظهار داشت: در قبل ما ایرانیها غذاهایی داشتیم که زیاد ساده بودند و اجزایش کم می بود. برای مثال انواع املتها، تخم مرغ،خاگینهها هویج یا بادمجان یا کشک که یک غذای زیاد خوب است و در این فصل به شکل کلهجوش منفعت گیری میشود. این چنین مواد غذایی نظیر سوپ جو، آش جو و نان جو غذاهای زیاد ایدهآلی برای این فصل می باشند و حبوباتی که مقداری خنکتر است همانند عدس یا ماش برای این فصل مناسبتر اند.او گفت: در کنار این دستورات کلی دستوراتی داریم که برای همه فصول است اما برای این فصل زیاد تر است و برای مثال غذاهایی که رنگها و طعمهای مصنوعی دارند برای مثال شیرینیهایی که رنگهای زیاد خاص نظیر قرمز، سبز تند، نقرهای و طلایی دارند، برای بدن زیان اور می باشند.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: این چنین آدامسها و تنقلاتی که رنگهای زیاد و طعمهای زیاد خاص دارند نیز برای همه فصول خوب نیست و در فصل بهار از آنجایی که بدن زیاد حساستر است، اختصاصیتر زیان اور می باشند.
عباسیان فرمود: در بین آجیلها، زیاد تر فندق و بادام و تا حدودی پسته را پیشنهاد میکنیم و این چنین مصرف تخم کدو، آفتابگردان، تخمه ژاپنی و تخم هندوانه هم خوب است اما گردو امکان پذیر افراد را تا حدودی اذیت کند و به علاوه بادام زمینی یا بادام هندی هم به علت گرمی و خاصیت آلرژنی که دارند میتوانند تا حدودی برای بدنهایی که ضعیفتر می باشند، اذیتکننده باشند. اکنون اگر این ترکیبات با هم مخلوط شوند باز اذیتش زیاد تر میشود و برای مثال مصرف انواع باقلواها چون طبق معمولً تنوعی از این آجیلها را دارند و به آنها انواع شیرینکنندهها و گاها مواد نگهدارنده میزنند امکان پذیر اذیت کننده باشند.
این متخصص طب سنتی ضمن اشاره به این که در بین آجیلها هر روز یک مدل آجیل را بخورید و برای مثال یک روز تخمه کدو میل کنید و روز سپس چند بادام، یاد آور شد: فاصلهگذاری بین مواد غذایی مهم است و بلافاصله سپس از مصرف یک سری آجیل و شیرینی غذا خورده نشود. یک مقدار گرسنه بودن پیشنهاد میشود و بهتر است همیشه سیر از سر سفره بلند نشویم و زمان بلند شدن از سر سفره یک مقدار گرسنه باشیم.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]
منبع