درمان سختی خون با ماست و سیر
سیر (Allium sativum) سبزیای است که از زمانهای قدیم بهگفتن یک داروی طبیعی برای افت سختی خون مورد منفعت گیری قرار میگرفته است. طرفداران این روش درمانی بر این باورند که مصرف سیر به گفتن غذا یا مصرف عصاره سیر به شکل مکملهای غذایی میتواند به درمان سختی خون بالا یا جلوگیری از تشکیل سختی خون بالا پشتیبانی کند. در واقع، برخی از مطالعات گزارش خواهند داد که این دارو به اندازه داروهای استاندارد افت سختی خون موثر است، حتی با عوارض جانبی زیاد کمتر.
افت سختی خون با سیر ما در این مقاله به نوشته افت سختی خون با سیر و نحوه مصرف سیر با این مقصد میپردازیم.
سختی خون بالا از مهمترین عوامل بیماریهای قلبی و عروقی است. یکی از راه حلهای اولیه کنترل سختی خون بالا شامل تحول در رژیم غذایی است. مطابق حرف های محققان بهداشت اضافه کردن سیر به رژیم غذایی میتواند سختی خون را به مقدار متوسطی افت دهد.
سیر نقش مهمی در رژیم غذایی و این چنین دارویی تاریخ بشر داشته است و در فهرست فروش برتر ده گیاهان دارویی در بین مردم قرار گرفته است. این گیاه دارویی بیشتر از ۵۰۰۰ سال است که برای پیشگیری و درمان بیماری ها منفعت گیری می شود و گزارشات مقداری در رابطه عوارض جانبی وجود دارد.
سیر (Allium sativum) سبزیای است که از زمانهای قدیم بهگفتن یک داروی طبیعی برای افت سختی خون مورد منفعت گیری قرار میگرفته است. طرفداران این روش درمانی بر این باورند که مصرف سیر به گفتن غذا یا مصرف عصاره سیر به شکل مکملهای غذایی میتواند به درمان سختی خون بالا یا جلوگیری از تشکیل سختی خون بالا پشتیبانی کند. در واقع، برخی از مطالعات گزارش خواهند داد که این دارو به اندازه داروهای استاندارد افت سختی خون موثر است، حتی با عوارض جانبی زیاد کمتر.
فکر میشود که سیر امکان پذیر تا حدی با تحریک تشکیل اکسید نیتریک (ترکیبی که نقش کلیدی در گشاد شدن رگهای خونی شما دارد) به افت سختی خون پشتیبانی کند. مروری بر چندین کارآزمایی بالینی نشان داده است که سیر علتکاهش سختی خون سیستولیک و یا دیاستولیک میشود و تاثییر مفیدی در کنترل سختی خون بالا بالا دارد.
خواص افت سختی خون سیر با تشکیل سولفید هیدروژن و محتوای آلیسین آزاد شده از آلیین و آنزیم آلیناز مرتبط است. مطابق یک تحقیق تازه، مکملهای سیر امکان پذیر سختی خون را به همان اندازه موثر افت دهند که برخی از داروهای مورد منفعت گیری برای درمان سختی خون بالا میتوانند.
مکمل با فرآورده های سیر امکان پذیر گزینه درمانی جانشین یا مکمل قابل قبولی برای سختی خون بالا باشد. علاوه بر این، کارشناسان اعتقاد دارند که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی سیر نیز امکان پذیر به توانایی آن در افت یا جلوگیری از افزایش سختی خون پشتیبانی کند.
سیر دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی طبیعی است. به افت کلسترول پشتیبانی می کند، از سرطان و چندین بیماری قلبی عروقی پیشگیری می کند و به طور همزمان به گفتن رقیق کننده خون عمل می کند. حتی می تواند ورم معده را درمان کند.
سیر حاوی ترکیبات حاوی گوگرد همانند آلیسین است که یکی از مفیدترین داروهای طبیعی سختی خون بالا است. آلیناز آنزیمی است که زمان خرد کردن یا جویدن سیر خام آزاد می شود. سپس تحت یک سری عکس العمل ها قرار می گیرد و در نتیجه آلیسین راه اندازی می شود. نحوه مصرف سیر برای افت سختی خون عبارتست از:
سیر خام: خوردن سیر تازه و خام یکی از داروهای گیاهی برای کنترل سختی خون بالا است. جویدن سیر خام آلیناز را برای آزادسازی حداکثر آلیسین فعال میکند. برای افزایش منفعتمندی از خواص آن باید سیر طی یک تا دو ساعت بعد از فعال شدن آلیسین مصرف شود. برای کنترل سختی خون می توانید این غذا را به طور منظم بخورید.
پودر سیر: گنجاندن سیر در رژیم غذایی روزانه میتواند سختی خون شما را افت دهد. نزدیک به ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلی گرم پودر سیر میتواند سختی خون را در نزدیک به ۹ تا ۱۲ درصد افت دهد. دوز ۶۰۰ میلی گرم پودر سیر حاوی ۳.۶ میلی گرم آلیسین و ۹۰۰ میلی گرم حاوی ۵.۴ میلی گرم آلیسین است.
سالاد: این چنین میتوانید ورقههای نازک سیر را مستقیماً به سالادهای مورد علاقه خود اضافه کنید. سیر خام خرد شده نیز گزینه خوبی برای تهیه سالادهای خوشمزه و در عین حال سالم است. این سالاد سیر رنده شده را بخشی از رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید و دیگر گیاهان گران قیمت برای سختی خون بالا را فراموش کنید.
ترکیب شیر و سیر: این نوشیدنی به گفتن دارو عمل میکند و برای سلامت کلی بدن شما نیز سودمند است. برای تهیه این نوشیدنی به ده تا دوازده حبه سیر پوست کنده و خرد شده نیاز دارید. حبه های سیر را به شیر گرم اضافه کنید. حتی می توانید برای نتیجه بهتر یک قاشق غذا خوری عسل به نوشیدنی اضافه کنید.
یکی از درمانهای خانگی پیشنهاد شده برای کنترل سختی خون ترکیب ماست و سیر است. ماست و سیر علتکاهش مقدار چربی تجمع یافته در عروق و مسدود شدن آنها میشود، در نتیجه مانع از افزایش سختی خون و این چنین گرفتگی رگها و حملات قلبی خواهد شد. بالا بودن سطح کلسترول زیان اور نیز یکی از علل گرفتگی شریان ها و افزایش سختی خون است، در این مورد نیز ماست و سیر با تاثییر مثبت در افت مقدار کلسترل، به کنترل سختی خون پشتیبانی میکند.
برای تهیه مخلوط ماست و سیر باید سیر له یا رنده شده را با ماست اضافه کرد و برای داشتن طعم بهتر مقداری نعناع به آن افزود. این پیش غذا باید برای مدتی با معده خالی میل شود تا خواص تغذیهای آن به طور کامل دریافت شود.
سختی خون بالا کنترل نشده علاوه بر افزایش خطر بیماری قلبی، دعوا قلبی و سکته مغزی، میتواند تبدیل مشکلاتی همانند صدمه کلیه، از دست دادن بینایی و حتی اختلال حافظه مرتبط شود. قضیه عوارض جانبی بر محبوبیت دارهای طبیعی برای افت سختی خون نسبت به داروهای شیمیایی میافزاید.
از طرف دیگر با این که افزایش مصرف سیر امکان پذیر به بهبود سلامت و محافظت بدن در برابر سختی خون بالا پشتیبانی کند، مکملهای سیر نباید جانشین مراقبت استاندارد سختی خون بالا منفعت گیری شوند. هرچند سیر در مقادیر معمولی حاضر در غذا به گمان زیادً برای اکثر افراد بی خطر است، اما مصرف بیشتر از حد آن عوارض جانبی بسیاری (از جمله سوزش سر دل، حالت تهوع و اسهال) تشکیل میکند. این چنین افراد مبتلا به اختلالات خونریزی و زنان باردار یا شیرده نباید سیر مصرف کنند.
از آنجایی که سیر امکان پذیر لخته شدن خون را کندتر کند، مصرف آن همراه با داروهای رقیق کننده خون نیز میتواند خطر عوارض جانبی همانند خونریزی و کبودی را افزایش دهد. اگر تصمیم افت سختی خون با سیر را دارید، حتما قبل از اغاز رژیم درمانی خود با پزشک خود مشورت کنید.
منبع
