صبحانه عامل ابتلا به زوال عقل است؟

صبحانه عامل ابتلا به زوال عقل است؟

[ad_1]

دانشمندان به ربط بین ویتامین Bیک و افت قوت شناختی در افراد مسن سالم پی بردند. این ویتامین، تیامین نیز نامیده و طبق معمول به غلات صبحانه و دیگر غذاهای غنی شده اضافه می‌بشود.

محققان می‌گویند: این ویتامین که می‌تواند به‌گفتن مکمل سلامتی نیز مصرف بشود، به مقدار دقیق مورد نیاز است و  مصرف کم یا زیاد آن علتزوال ذهنی خواهد شد. اشکار شده است که بزرگسالان باید روزانه ۰.۶۸ میلی‌گرم برای دریافت مزایای سلامتی بهینه از این ماده منفعت گیری کنند.

تیامین برای تحکیم سیستم ایمنی بدن، پشتیبانی به هضم غذا، افزایش انرژی و افت خطر ابتلا به دیابت و سلامت ضعیف قلب مورد نیاز است، علاوه بر غذاهای غنی شده، به‌طور طبیعی در گوشت، ماهی و غلات کامل یافت می‌بشود.

نتایج تحقیقات اشکار کرد، افتتیامین امکان پذیر تبدیل تامین ناکافی انرژی به نورون های مغز بشود که امکان پذیر کارکرد شناختی را مختل کند و این تحقیق اهمیت نگه داری سطوح بهینه مصرف تیامین در رژیم غذایی جمعیت مسن‌تر برای جلوگیری از زوال شناختی را برجسته می‌کند.

در این مطالعه از داده‌های ۳۱۰۰ نفر که بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۲۰۱۱ بازدید و رژیم غذایی آنان ثبت شد، منفعت گیری شده است این افراد آزمون‌های شناختی را انجام دادند.

در حالی که ویتامین‌ها برای سلامتی حیاتی می باشند، تحقیقات رو به رشدی وجود دارد که مشخص می کند انواع خاصی، به اختصاصی در دسته B، می‌تواند تبدیل مشکلات گسترده‌تر و جدی‌تر بشود. نتایج تحقیقات قبلی نیز نشان داده است که مصرف ویتامین B۳ به‌گفتن مکمل می‌تواند خطر حملات قلبی و سکته را افزایش دهد.

این چنین نتایجی به این علت است که نیاسین (نوعی ویتامین B۳) حاضر در آن می‌تواند مقدار بسیاری ماده شیمیایی به نام ۴PY را در بدن تشکیل کند سپس رگ‌های خونی را التهاب کند که می‌تواند خون رسانی به اندام حیاتی را قطع کند.

نتایج این تحقیق در نشریه General Psychiatry انتشار شده است.

[ad_2]

منبع

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.