چیز کیک تنوری

چیز کیک تنوری با سس کارامل؛ دسر خوشمزه کافی شاپی_آینده


به گزارش آینده

چیز کیک تنوری یکی از انواع چیز کیک‌های متنوع و زیاد خوشمزه است که داخل فر و به طور تنوری طبخ می‌شود. این چیز کیک خوشمزه با سس کارامل و فیلینگ پنیر یک عصرانه زیاد دلچسب و قشنگ برای پذیرایی است. اگر به درست کردن کیک‌های متنوع در منزل علاقه دارید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه چیز کیک تنوری با سس کاراملی همراه ما باشید.

مواد ملزوم برای تهیه چیز کیک تنوری

مواد ملزوم برای سس کارامل

  • شکر: ۱۶۰ گرم
  • کره: ۸۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم

نحوه تهیه چیز کیک تنوری

برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا پوره بیسکوییت را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید طوری که دیواره‌های قالب را هم بپوشاند.

اکنون ترکیب بیسکوییت و کره را داخل قالب بریزید طوری که کف قالب و دورتادور دیواره قالب را بپوشاند.

قالب را به زمان نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.

برای درست کردن فیلینگ چیز کیک کافی است تخم مرغ، پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، ماست یونانی، وانیل، شکر و نشاسته ذرت را داخل کاسه مناسب بریزید و با همزن سی ثانیه هم بزنید تا یکدست شود، سپس این مایه پنیری را داخل قالب و روی لایه بیسکوییتی بریزید.

قالب را داخل یک قالب بزرگتر قرار بدهید و قالب بزرگتر را تا نیمه از آب پر کنید و آن را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به زمان ۳۰ دقیقه قرار بدهید، سپس دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و ۴۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا چیزکیک بپزد.

سپس از پخت هنگامی قالب از حرارت افتاد آن را به زمان ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله آخر سس کارامل را تهیه کنید.

به این صورت که شکر را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کم کم آب شود.

اصلا در این مرحله شکر را هم نزنید.

سپس از این که شکر کامل آب شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و سپس خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و زیاد سریع هم بزنید تا سس یکدست شود.

سپس از این که چیز کیک را از قالب خارج کردید، سس کارامل را روی کیک خنک بریزید و سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن منفعت گیری می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیرهای خامه‌ای معمولی همانند پنیر ویلی منفعت گیری کنید که کم نمک باشند و این چنین چربی کم‌تری داشته باشند.

ـ مسئله مهم در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت بسیاری در بازار حاضر است. هنگامی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع امکان پذیر در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به دیگر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که طبق معمولً می‌توانید آنها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در مطرح‌ها و شکل‌های گوناگون موجودند.

ـ طبق معمولً درجه حرارت و زمان زمان پخت در فر‌های گوناگون متفاوت است. به گفتن مثال اگر در دستور حرف های شده دمای ۱۷۵ درجه به زمان ۴۵ دقیقه ذکر شده، امکان پذیر در فر شما با این دما و زمان زمان نتیجه مساعد حاصل نشود. یقیناً دلواپس این نوشته نباشید. با چندبار منفعت گیری از فر فهمید می‌شوید که چه دما و زمان وقتی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است. با این حال به این نوشته دقت داشته باشید که طبق معمولً درجه حرارتی که در دستورها حرف های می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی منفعت گیری می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که حرف های می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن فهمید دما و زمان زمان پخت خواهید شد. همیشه هنگامی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از اغاز به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

ـ برای درست کردن هر نوع کیک باید مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. به این علت تلاش کنید حداقل نیم ساعت قبل از اغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی