افت خطر بیماری قلبی با رژیم غذایی غنی از پتاسیم_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
تحقیقات قبلی نشان داده است که حذف نمک از قولهای غذایی میتواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افت دهد. افت تعداد قولهای غذایی که به آنها نمک اضافه میکنید یا حذف کامل آن میتواند تفاوت بسیاری در سلامت قلب شما تشکیل کند.
پتاسیم، مقدار نمکی را که بدن شما از جریان خون خارج میکند، افزایش میدهد. در یک مطالعه، متخصصان تلاش کردند تا بفهمند که آیا پتاسیم زیاد تر میتواند با افت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی برای افراد سودمند باشد یا خیر.
پروفسور «هنینگ بوندگارد»، استاد بیمارستان دانشگاه کپنهاگ و نویسنده ارشد این مطالعه، او گفت: بدن انسان با یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کم سدیم تکامل یافته است.
او گفت: پتاسیم برای کارکرد قلب زیاد مهم است و ما از مطالعات مشاهدهای میدانیم که پتاسیم پایین خطر آریتمی و نارسایی قلبی و مرگ را افزایش میدهد. سوال سادهای که در این آزمایش پرسیدیم این می بود: آیا با افزایش سطح پتاسیم در بدن به بیماران سودی میرسانیم؟
به گزارش گاردین، این آزمایش شامل ۱۲۰۰ بیمار قلبی در دانمارک با دفیبریلاتورهای قلبی قابل کاشت (ICD) می بود که به نیمی از آنها پیشنهادهای غذایی در رابطه چگونگی افزایش سطح پتاسیم داده شد.
نتایج نشان داد که افزایش سطح پتاسیم خون در رژیم غذایی با «افت قابل دقت خطر» – ۲۴ درصد – بیماریهای قلبی، بستری شدن در بیمارستان به دلایل بیماری قلبی یا مرگ به هر دلیلی مرتبط است.
این نتایج در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادرید، بزرگترین کنفرانس قلب جهان، اراعه شد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]