فواید چای چینی

مزایا چای چینی_آینده


به گزارش آینده

مجله Nutrients نوشته است که مطالعات انجام شده توسط محققان تایوانی نشان داده است که عصاره برگ چای اولانگ فعالیت کمپلکس پروتئینی NLRP۳ را در بدن افت می‌دهد، که با بیماری‌های مزمن همانند دیابت و اختلالات عصبی مرتبط است.

در آزمایش‌های انجام شده، اشکار شده است که عصاره چای اولانگ تشکیل مولکول‌های التهابی در بدن، از جمله اینترلوکین-۱β و فاکتور نکروز تومور، و سطوح گونه‌های فعال اکسیژن، موادی که به سلول‌ها صدمه می‌رسانند و پیری را تسریع می‌کنند، را افت می‌دهد.

محققان این اثرات را به سطوح بالای پلی فنول‌ها و کاتچین‌ها، دو ترکیب با خواص آنتی‌اکسیدانی، در چای نسبت خواهند داد. در طول آزمایش‌ها، این مواد تأثیری شبیه مواد ضدالتهاب طبیعی شناخته شده همانند کورکومین داشتند.

محققان خاطرنشان کردند که یافته‌های آنها بر پایه تحقیقات پیش‌بالینی انجام شده بر روی مدل‌های سلولی است و به این علت، او گفت و گو در رابطه تاثییر درمانی چای زیاد سریع است. با این حال، نتایج مشخص می کند که مصرف منظم چای اولانگ امکان پذیر تاثییر محافظتی بیشتری بر بدن داشته باشد و مطالعات زیاد تر از طریق آزمایش‌های بالینی برای تعیین اثرات دقیق آن بر بدن و سلامت را الزامی می‌سازد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی