آیا انگور «اَبَر غذا» است؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج یک مطالعه تازه مشخص می کند که انگور این لیاقت را دارد که در کنار مشهورترین «ابرغذاها» قرار گیرد. کلمه «ابرغذا» احتمالا تعریف علمی دقیقی نداشته باشد، اما به طور معمول به غذاهایی اطلاق میشود که سرشار از ترکیبات طبیعی گیاهی سودمند برای سلامتی می باشند و زیاد تر بخشی از رژیمهای غذایی سالم همانند رژیم مدیترانهای به شمار میروال. انگور با میوههایی همانند انواع توتها که به گفتن ابرغذا شناخته خواهد شد، زیاد تر نادیده گرفته میشود.
بازدیدها بیانگر این است که انگور بیشتر از ۱۶۰۰ ترکیب سودمند برای بدن دارد و این ترکیبات شامل آنتیاکسیدانهای قوی و دیگر مواد طبیعی گیاهی همانند فلاونوئیدها و رزوراترول خواهد شد. این پلیفنولها می باشند که در کنار هم، علتایجاد اثرات مثبت انگور بر سلامتی از طریق مبارزه با صدمههای سلولی و تأثیرگذاری بر فرآیندهای حیاتی بدن خواهد شد. مسئله مهم این است که این مزایا، ناشی از یک ترکیب خاص نیست، بلکه حاصل ترکیب بی همتا همه مواد مغذی حاضر در خود دانه انگور است.
بیشتر از ۶۰ پژوهش علمی معتبر، مزایا انگور برای سلامتی را قبول کردهاند. نقش انگور در سلامت قلب و عروق به خوبی شناخته شده است؛ به طور مثال، شلشدن رگهای خونی، بهبود جریان خون و تنظیم سطح کلسترول از مزایا انگور به حساب میآید. این چنین، نتایج تحقیقات بالینی نشان دادهاند که انگور میتواند به کارکرد بهتر و نگه داری توانمندیهای شناختی، محافظت در برابر اشعه زیان اور UV و صدمههای سلولی، بهبود اعتدال باکتریهای سودمند روده و تأثیر مثبت بر شبکیه، سودمند باشد.
حوزه جدیدی به نام «تغذیه ژنتیک» وجود دارد که به بازدید تأثیر غذاها بر نحوه فعالیت ژنهای بدن میپردازد. نتایج مطالعات نشان دادهاند که مصرف انگور میتواند به طور مثبت بر این فعالیتهای ژنتیکی تأثیر بگذارد و همین نوشته، علت مهم تعداد بسیاری از مزایا سلامتی آن برداشت میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]