آیا نوشیدن قهوه سطح کلسترول شما را افزایش می دهد؟ چرا و چطور؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
قهوه نوشیدنی قدرتمندی است نه فقط بدان خاطر که زمان صبح شما را به حرکت وا میدارد بلکه بدان خاطر که نتایج تحقیقات نشان خواهند داد قهوه میتواند مزایا بسیاری برای سلامتی شما داشته باشد از جمله پشتیبانی به افت وزن و افت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری آلزایمر.
به نقل از ایتینگ ول، با این وجود، علیرغم آن که مزایا قهوه دیدنی است نتایج برخی تحقیقات نشان خواهند داد که قهوه امکان پذیر سطح کلسترول را افزایش دهد.
حقیقت در رابطه کلسترول
کلسترول طبق معمول برای بدن خوب نیست، اما حقیقت آن است که ما نمیتوانیم بدون آن زندگی کنیم. این ماده مومی شکل در هر سلول بدن مان یافت میشود. در واقع، کلسترول کارهای مهم بسیاری همانند پشتیبانی به هضم غذا و پشتیبانی به تشکیل هورمونها و ویتامین د را برای مان نجام میدهد. علاوه بر مواد غذایی و نوشیدنیهایی که مصرف میکنیم کبدمان نیز کلسترول مورد نیازمان را تشکیل میکند. در واقع، کبد نه یک بلکه دو نوع کلسترول میسازد لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و هر کدام اثرات زیاد متغیری بر روی سلامت قلب دارند.
لیپوپروتئین با چگالی بالا که به گفتن کلسترول “خوب” شناخته میشود جریان خون را تمیز میکند، کلسترول را میبلعد و آن را از بدن خارج میکند. از نظر دیگر، لیپوپروتئین با چگالی کم به گفتن کلسترول “بد” شناخته میشود و اگرچه برای کارکرد مناسب بدن ما ملزوم است، اما میتواند پلاکهایی را در شریانها تشکیل کند که امکان پذیر در نهایت پاره شده و تبدیل دعوا قلبی یا سکته شود.
ربط بین قهوه و کلسترول
احتمالا سوال کنید قهوه چطور امکان پذیر علتافزایش کلسترول شود؟ قهوه امکان پذیر بیشتر برای کافئین آن شناخته شود، اما حاوی بیشتر از ۱۰۰۰ ترکیب فعال زیستی است. در بازدیدای انجام شده در سال ۲۰۲۳ میلادی که نتیجه آن در نشریه Ochsner انتشار شده می بود اشاره شد که تعداد مقداری از بازیگران نه چندان خوب به اختصاصی کافستول و کاهوول در قهوه وجود دارند.
این ترکیبات که به نام دی ترپنها شناخته خواهد شد در روغن قهوه یافت خواهد شد. باور بر این است که آنها با مهار توانایی طبیعی بدن برای پردازش و حذف کلسترول علتافزایش لیپوپروتئین با چگالی کم خواهد شد.
همه چیز مربوط به دم کردن قهوه است
تاثییر قهوه در افزایش کلسترول به عوامل مختلفی بستگی دارد. نتیجه مطالعهای در سال ۲۰۲۲ میلادی که در مجله Open Heart انتشار شد نشان میداد که با اهمیت ترین عامل تاثیرگذار درمورد تاثییر قهوه بر روی کلسترول نحوه تهیه آن است. هنگامی که محققان عادات نوشیدن قهوه بیشتر از ۲۱۰۰۰ داوطلب را بازدید کردند دریافتند افرادی که قهوه بویل* یا قهوه پلانجر* مینوشند به طور قابل توجهی بیشتر گمان دارد که کلسترول بالاتر از افرادی داشته باشند که قهوه فیلتر شده مینوشند که کلسترول را اندکی افزایش میداد. در این بین اسپرسو در جایی بین آن دو قرار داشت. اما چرا این تفاوت وجود دارد؟
فیلتر کردن قهوه مانع از رسیدن روغنهای حاوی دی ترپن به فنجان یا لیوان شما میشود و بالعکس در رابطه قهوه بویل یا فرنچ پرس و یا بدون فیلتر هیچ گونه شبکه ایمنیای برای گرفتن این ترکیبات افزایش دهنده کلسترول وجود ندارد.
جدا از روش دم کردن جزئیات دیگر نیز بر ظرفیت بالقوه قهوه برای افزایش کلسترول تاثییر میگذارد همانند دانههایی که منفعت گیری میکنید. در مطالعهای انجام شده در سال ۲۰۲۲ میلادی اشکار شد که برای مثال دانههای قهوه عربیکا دی ترپنهای بیش تری در قیاس با انواع قهوه روبوستا دارند.
هم این چنین، در آن بازدید اشکار شد که قهوههای با روست روشنتر از نظر دی ترپن غنیتر از قهوههای با روست تیرهتر می باشند. نتیجه برسیای صورت گرفته در سال ۲۰۱۸ میلادی که در نشریه Food Research International نشان داد که حتی برند فیلتر قهوه شما نیز میتواند تفاوت تشکیل کند، چون برخی از فیلترهای کاغذی متخلخلتر از دیگر فیلترها می باشند.
چه مقدار قهوه برای سطح کلسترول شما بی خطر است؟
مقدار قهوهای که مینوشید نیز اهمیت دارد. نتیجه برسیای در سال ۲۰۲۳ میلادی که بر روی ۹۰۰۹ داوطلب انجام شد نشان داد افرادی که روزانه ۳ تا ۴ فنجان قهوه مینوشیدند تقریبا یک تا یک و نیم برابر بیشتر از مصرف کنندگان سبک قهوه که کمتر از ۳ فنجان قهوه مینوشیدند دارای کلسترول بد بالا بودند. با این وجود، مشکل واقعی برای افرادی می بود که بیشتر از ۴ فنجان قهوه در روز مینوشند، چون گمان افزایش کلسترول بد در آنان در قیاس با افرادی که به مقدار سبک قهوه مینوشیدند تقریبا ۶ برابر افزایش یافته می بود.
اگر مواظب سطح کلسترول خود هستید انتخاب قهوه فیلتر شده به جای یک فنجان لته یا فرنچ پرس اولین قدم برداشته شده مناسب است. هم این چنین، برای جلوگیری از افزایش کلسترول کِرِمهای حاوی چربی اشباع شده و نیمه اشباع شده و خامهها را به قهوه نیافزایید چرا که خطر افزایش کلسترول را به همراه خواهد داشت. انجمن قلب امریکا هشدار میدهد که اگرچه چندان آشکار نیست، اما قند و سیروپ (شربت)های شیرین افزوده شده به قهوه نیز امکان پذیر در بلند زمان به قلب تان صدمه برسانند.
با این وجود، بیایید با یکدیگر صادق باشیم همگان لزوما دوست ندارند قهوه خود را به طور سیاه و بدون شیرینی بنوشند. در واقع، بر پایه تحقیقات صورت گرقفته توسط Drive Research تنها بین ۳۸ تا ۴۱ درصد افراد حرف های اند که قهوه خود را به شکل تلخ مینوشند. اگر نمیتوانید قهوه تلخ و بدون افزودن شیرینی را بنوشید مقداری شیر به آن بیافزایید و در عین حال مقدار شکر افزوده شده به آن را نیز محدود سازید.
عکس کلانتر
حال با فهمیدن ربط بین قهوه و کلسترول باید سوال کرد این نوشته برای قلب تان چه معنایی دارد؟ جواب به این سوال امکان پذیر شما را شگفت زده سازد. اگرچه دی ترپنها امکان پذیر کلسترول را افزایش دهند قهوه حاوی ترکیبات زیست فعال فرد دیگر است که میتواند استرس اکسیداتیو و التهاب را افت دهد که امکان پذیر برای سلامت قلب نیز سودمند باشند. برای مثال، نتیجه مطالعهای صورت گرفته توسط انجمن قلب اروپا در سال ۲۰۲۲ میلادی بر روی ۴۵۰ هزار نفر نشان داد که نوشیدن ۲ تا ۳ فنجان قهوه آسیاب شده، سریع یا بدون کافئین به طور قابل توجهی گمان مرگ افراد را به هر دلیلی از جمله بیماریهای قلبی عروقی افت میدهد.
با این وجود، حتی اگر مقدار بیش تری قهوه مینوشید نیز نیازی برای مضطرب شدن وجود ندارد. نوشیدن قهوه در حد اعتدال به مقدار کمتر از ۴ فنجان در روز تاثییر زیاد اندکی بر روی مقدار کلسترول دارد. از آنجایی که اکثر افراد قهوه را در حد اعتدال مصرف میکنند تمرکز بر تحول دیگر حرکتهای سبک زندگی همانند ترک سیگار، داشتن خواب با کیفیت خوب و اجتناب از غذاهای پرچرب اشباع شده تاثییر بیش تری در مدیریت کلسترول بالا خواهد داشت.
برای تعداد بسیاری از افراد مشکل بزرگتر کافئین قهوه است که میتواند حس اضطراب و بیخوابی را در شما تشکیل کند و علتطپش قلب سریع تر شود. به این علت، مقدار تحمل شخصی و اسبق مرتبط با سلامتی تان را به خصوص اگر پیشینه مشکلات قلبی دارید در نظر بگیرید.
اگر مبتلا به بیماری قلبی هستاید اهمیت دارد که با پزشک خود در رابطه مصرف قهوه مشورت کنید. مقدار متوسط قهوه به اختصاصی قهوه فیلتر شده هم برای سلامت قلب و هم برای سطح کلسترول بی خطر است. با این وجود، باید حواس تان به این نوشته باشد که به قهوه طعم دهنده اضافی به خصوص قند و شکر و یا کِرِمهای حاوی چربی نیافزایید.
روش دم آوری قهوه بویل روشی شبیه با فرنچ پرس و قهوه ترک میباشد با این تفاوت که دانههای رست شده و پودر شده با آبی که میجوشد ترکیب میو سپس از زمان کوتاهی آماده میشود.
روش دم آوری قهوه پلانجر زیاد تر به شیوه فرنچ پرس است. این نوع قهوه با ۳ روش منفعت گیری از فرنچ پرس، قهوه ساز برقی فیلتردار و قوری معمولی قابل تهیه میباشد و در همه راه حلها آب جوش به پودر قهوه رست شده با درجه آسیاب مناسب اضافه میگردد و بعد از چند دقیقه آماده میگردد.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]