این نوع کلم از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری میکند_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
مزایا مصرف برخی از بهترین میوهها و سبزیجات پاییزی معارفه شده است که در ادامه به آنها میپردازیم.
کلم بروکلی: کلم بروکلی بههمراه گلکلم در پاییز بهوفور یافت میشود. این سبزی حاوی سولفورافان است. این ماده مغذی حاضر در کلم بروکلی میتواند از شما در برابر برخی سرطانها محافظت کند.
زغال اخته: زغالاخته بهعلت داشتن رنگدانههای آنتوسیانین، بهگفتن یک خوردنی سالم شناخته میشود. آنتوسیانینها که فیتوشیمیایی می باشند و رنگ آبی توتها را جهت خواهد شد، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افت خواهند داد.
سیب: امکان پذیر هیچ میوهای در فصل پاییز زیاد تر از سیب محبوب نباشد. سیب را با پوست بخورید، چون حاوی مقدار بسیاری فیبر و این چنین پلیفنول است. پوست سیب ویتامین C دریافتی را افزایش میدهد. علاوه براین، پلیفنولهایی به نام فلاونوئیدها که در سیب و توتها و چای سبز یافت خواهد شد، گمان ابتلا به بیماری آلزایمر را افت خواهند داد.
گلابی: تقریباً ۸ میلیگرم ویتامین C و ۲۰۶ میلیگرم پتاسیم را از یک گلابی متوسط دریافت خواهید کرد. پتاسیم برای پشتیبانی به کارکرد بهتر سلولها زیاد مهم است.
کرنبری: کرنبری با رنگ قرمز چشمنواز یک انتخاب مغذی است. بهحرف های محققان دانشگاه ماساچوست، آنتوسیانینهایی که رنگ مشخصی به این میوههای قرمز خواهند داد، امکان پذیر به افت استرس اکسیداتیو پشتیبانی کند.
کدو حلوایی: کدو حلوایی حاوی بتاکاروتن است: ۵ هزار و ۹۲۰ میکروگرم بتاکاروتن در یک فنجان کدو حلوایی وجود دارد. بر پایه اظهار مرکز پزشکی دانشگاه روچستر، این رنگدانه گیاهی که به کدو حلوایی رنگ نارنجی میدهد، توسط بدن به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A برای ایمنی و سلامت چشم سودمند است و حتی به نگه داری قلب، ریهها و کلیهها نیز پشتیبانی میکند.
ترهفرنگی: این سبزی حاوی فلاونوئیدهای بسیاری به اختصاصی کامفرول است که یک تاثییر محافظتی در برابر بیماریهای قلبی دارد. تحقیقات امیدوارکنندهای در رابطه ترهفرنگی وجود دارد. مطالعات نشان داده که خوردن ترهفرنگی و پیاز، گمان ابتلا به سرطان روده بزرگ را در مردان و زنان افت میدهد.
سیبزمینی شیرین: یک انتخاب مغذی و خوشمزه در هر زمان از سال بهاختصاصی در فصل پاییز است. سیبزمینی شیرین حاوی مقدار بسیاری مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین A و ویتامین C است. در واقع، یک سیبزمینی شیرین متوسط ۳.۶ گرم فیبر دارد. این نوع سیبزمینی حاوی مقادیر بسیاری منیزیم است که ضربانهای طبیعی قلب را در بدن انسان نگه داری میکند. این چنین به تنظیم قند خون پشتیبانی کرده و با متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین همراه است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]