چرا نباید برنج را دوباره گرم کنیم؟

چرا نباید برنج را مجدد گرم کنیم؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

برنج غذای پایه‌ زیاد تر غذاها و خورش‌ها و آش‌ها و انواع کوفته‌های ما ایرانی‌ها است تا جایی که آن را می‌توانیم همردیف با نان قوت غالب زیاد تر مردم ایران نیز بدانیم. اما الزامی است بدانیم گرم کردن مجدد برنج می‌تواند برای سلامت خطرناک باشد.

هنگامی سخن بگویید از نگرانی‌های ایمنی مواد غذایی می‌شود، منفعت گیری نادرست از برنج پخته می‌تواند یک امر جدی باشد. در این نوشته به ۶ علت اشاره می‌کنیم که چرا نباید برنجی که بیرون از یخچال گذاشته شده را مجدد گرم کرد.

برنج پخته شده که در دمای اتاق نگهداری شده در برابر یک باکتری به نام باسیلوس سرئوس صدمه پذیر است. این باکتری‌ها داخل هاگ‌ها می‌شوند که در فرآیند پخت از بین نمی‌روال. هنگامی برنج پخته شده در دمای اتاق بماند، هاگ‌ها تکثیر می‌شوند و سم تشکیل می‌کنند. سموم با گرم کردن مجدد از بین نمی‌روال. این بدان معنی است که عفونت آن تبدیل تهوع، استفراغ و اسهال با خطر بالای مسمومیت غذایی خواهد شد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

[ad_2]