اکبر جوجه،غذای معروف و پرطرفدارِ گلوگاه

اکبر جوجه،غذای معروف و پرطرفدارِ گلوگاه_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

 این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است. برای تهیه این غذای خوشمزه از مرغ های جوان با وزن کم منفعت گیری می شود و به همین علت اکبر جوجه دارای بافتی نرم و زیاد لطیف می باشد. روش پخت این غذا به این شکل است که ابتدا گوشت مرغ را با مواد طعم دهنده طعم دار می کنند، سپس آنرا در مخلوطی از کره و روغن به طور شناور سرخ می کنند که علتمی شود این غذا کالری بالایی داشته باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی شمالی و مرحله به مرحله نحوه تهیه اکبر جوجه در ادامه با ما همراه باشید.

برای تهیه اکبر جوجه خوشمزه، ابتدا مرغ را از وسط به دو تکه تقسیم می‌کنیم. حلقه‌های پیاز، سیر خرد شده، آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک، و فلفل را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از طعم دار شدن، مرغ را در قابلمه‌ای با روغن مایع سرخ کرده و سپس در کره تفت می‌دهیم تا کاملا طلایی شود. در نهایت، جوجه‌ها را از روغن خارج کرده و بعد از گرفتن روغن اضافی، به همراه کته زعفرانی و رب انار ترش سرو می‌کنیم.

مواد ملزوم برای ۲ نفر 

نحوه تهیه اکبر جوجه

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

برای نحوه تهیه اکبر جوجه خوشمزه ابتدا مرغ را می شویم، سپس از وسط به دو تکه مساوی تقسیم می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار قرار می دهیم. دقت داشته باشید که برای تهیه اکبر جوجه به هیچ گفتن نباید پوست روی مرغ را جدا کنیم.

مرحله ۲: انتخاب مرغ مناسب

مسئله مهم در رابطه اکبر جوجه این است که در رستوران های اکبر جوجه از جوجه مرغ منفعت گیری می شود و اگر می خواهید اکبر جوجه شما همانند رستوران شود حتما از جوجه مرغ منفعت گیری کنید، یا حداقل از مرغ های کوچک منفعت گیری کنید.

مرحله ۳: تهیه و افزودن ترکیبات طعم دهنده

پیاز را به طور حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آبلیمو را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله ۴: ماساژ دادن و طعم‌دار کردن مرغ

مواد طعم دهنده را با دست روی همه تکه های گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. بعد از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به زمان ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در صورت تمایل می توانیم مقداری شیر هم در مود طعم دهنده مرغ منفعت گیری کنیم.

مرحله ۵: استراحت کافی، رمز اکبر جوجه لذیذ

پیشنهاد ما این است که هر زمان می خواهید اکبر جوجه درست کنید حتما از شب قبل گوشت مرغ را طعم دار کنید. طعم دار کردن گوشت مرغ یکی از مهم ترین دلایلی است که علتمی شود اکبر جوجه شما خوشمزه تر و لذیذتر شود.

مرحله ۶: پخت و سرخ کردن مرغ

بعد از این که گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر این که روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود.

مرحله ۷: تفت دادن در کره

قطعات گوشت مرغ را در روغن داغ قرار می دهیم و بعد از این که دو طرف قطعات مرغ طلایی شد و مرغ مغز پخت شد آنرا از قابلمه خارج می کنیم. در مرحله بعدی باید نزدیک به ۵ دقیقه گوشت مرغ را در کره تفت دهیم تا لذیذتر شود.

مرحله ۸: روش جانشین افزودن کره به روغن

یقیناً می توانیم برای این که زمان کمتری صرف شود، کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. بعد از این که کره به خورد گوشت مرغ رفت مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ۹: گرفتن روغن اضافی و سرو کردن

در این مرحله بعد از این که جوجه ها به طور کامل سرخ و طلایی شدند، آنها را در توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر اکبرجوجه ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کته زعفرانی و رب انار ترش سرو می کنیم.

 

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]