کلوچه سیر

نحوه تهیه خوشمزه ترین نان سیری که تابه حال خورده اید!_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

مواد ملزوم برای تهیه خمیر

آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه

شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایه سریع: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

آب: سه چهارم پیمانه

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

مواد میانی کلوچه

پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

کنجد برای تزیین: به مقدار ملزوم

نحوه تهیه

برای درست کردن این کلوچه‌های سیری خوشمزه ابتدا آرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس وسط آرد را گود کنید و پودر خمیر مایه، بکینگ پودر، نمک، شکر، روغن مایع و آب را داخل گودی بریزید. ابتدا با قاشق این مواد را وسط آرد هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند، سپس کل آرد را با این مواد مخلوط کنید. سپس از این که مقداری با قاشق هم زدید، باید دست به کار ورز دادن شوید و با دست خمیر را به زمان ۱۵ دقیقه انقدر ورز بدهید که دیگر به دست نچسبد. اگر خمیر سپس از ورز دادن باز هم به دستتان می‌چسبید، مقداری دیگر آرد اضافه کنید. کف یک کاسه مناسب را با روغن چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید. خمیر را داخل محیط آشپزخانه به زمان یک ساعت و نیم قرار بدهید تا استراحت کند.

برای درست کردن مواد میانی، پنیر لبنه را داخل یک کاسه بریزید و سیر رنده شده، روغن زیتون و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را با قاشق خوب هم بزنید و کنار بگذارید. سپس از این که خمیر استراحت کرد، خمیر را از ظرف خارج کنید و گلوله‌های ۳۰ گرمی از خمیر درست کنید. گلوله‌ها را ابتدا داخل یک کاسه آب فرو کنید، سپس داخل یک ظرف کنجد بغلتانید و سپس داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده‌اید، با مقداری فاصله از هم بچینید. اکنون با یک گوشتکوب یا ته لیوان وسط گلوله‌ها را سختی بدهید تا گود شود. از مواد پنیری که درست کرده‌اید، یک قاشق غذاخوری داخل گودی خمیر‌ها بریزید و روی مواد پنیر پیتزا بپاشید. اکنون سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدهید تا کلوچه‌ها بپزد و طلایی شود. در این مرحله کلوچه‌های سیری خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را با هر نوع سسی که دوست دارید میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ خمیر مایه یا مخمر یکی از انواع مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و … از آن منفعت گیری می‌شود. منفعت گیری از پودر خمیر مایه در خمیر علتتولید گاز کربنیک و مواد آلی می‌شود و در نتیجه افزایش حجم خمیر و عطر و طعم خوب آن را به همراه خواهد داشت و نان و شیرینی را پوک و توخالی می‌کند. پودر خمیر مایه را می‌توانید در منزل و در محیطی که زیاد گرم نباشد، نگهداری کنید. بعد از باز کردن بسته خمیرمایه حتما آن را در فریزر نگه دارید. خمیر مایه سپس از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهد؛ به این علت بهتر است آن را به اندازه‌ای که مصرف دارید، خریداری کنید.

۲ـ مسئله مهمی که در رابطه آرد باید به آن دقت داشته باشید، این است که کیفیت آرد‌های حاضر در بازار متفاوت است. به همین علت مشابه با کیفیت آرد امکان پذیر مقدار آن کم‌تر یا بیش‌تر از مقداری شود که در دستور حرف های شده است؛ به این علت موقع اضافه کردن آرد به این قضیه دقت داشته باشید. اگر دیدید مواد شما درحال سفت شدن است و تا این مدت مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر مقدار آرد را مطابق دستور اضافه کردید و دیدید که خمیر شما تا این مدت به دست میچسبد؛ یعنی باید مقداری بیش‌تر به آن آرد اضافه کنید؛ به این علت شما همیشه مقدار آردی را که در دستور حرف های شده است، تهیه کنید؛ ولی امکان پذیر این مقدار باتوجه به کیفیت و نوع آرد کم یا زیاد شود.

۳ـ تلاش کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز منفعت گیری کنید. روغن زیتون به علت قیمت غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد از جایگاه اختصاصی‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، طبق معمولً در زمان اراعه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ به این علت افرادی که به جستوجو خرید روغن زیتون می باشند، زیاد تر می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم.

یقیناً تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل اراعه داده‌اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ به این علت اگر بوی فلز حس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

– روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید سپس از چند لحظه در گلوی خود تلخی و شدت شدیدی حس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت شدت بیشتر از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست بعد از ۱ دقیقه مزه تلخی و شدت از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن این که فرد با خوردن این روغن در دهان خود حس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در انتهای آن حس تلخی و سوزش خواهید داشت.  

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. یقیناً رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ چون به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]