با خوردن این نوع «نان» از آسم جلوگیری کنید

با خوردن این نوع «نان» از آسم جلوگیری کنید_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل نوعی نان تهیه کرده‌اند که دارای قابلیت جلوگیری از آسم است.

آسم یک بیماری تنفسی شایع در جهان است. ۲۰ میلیون برزیلی با آسم دست و پنجه نرم می‌کنند و این بیماری به مراجعه ۳۵۰ هزار نفر برزیلی در سال به بیمارستان‌ها منجر می‌شود.

فرمول تهیه این نان در مقاله‌ منتشرشده در مجله Current Developments in Nutrition توضیح داده شده است.

این نان حاوی ۹۰۵-Saccharomyces cerevisiae UFMG A (سویه‌ای از مخمر آبجو با خواص پروبیوتیک) است که علایم آسم را در موش‌ها افت می‌دهد. تا این مدت آزمایش روی مثالهای انسانی صورت نگرفته است.

این بیماری طبق معمولً با التهاب راه تنفسی و عکس العمل بیشتر از حد به محرک‌ها آشکار می‌شود. علت دقیق تشکیل آن به‌خوبی شناخته نشده است، اما با محرک‌های محیطی، رژیم غذایی و میکروبیوتای روده (میکروب‌هایی که به طور همزیست در روده زندگی می‌کنند) و دیگر عوامل مرتبط است.

به علت ربط آسم با میکروبیوتای روده، بیماران مبتلا به این بیماری می‌توانند از مصرف پروبیوتیک‌ها سود ببرند. پروبیوتیک باکتری زنده و مخمر مفیدی است که به گوارش و هضم غذا در معده پشتیبانی می‌کند و به باکتری خوب معروف است.

این باکتری‌های سودمند طبق معمولً به‌تنهایی تجویز یا با محصولات لبنی همانند شیر، ماست و کفیر مخلوط خواهد شد، اما می‌توان از آن‌ها برای بیمارانی که به بیماری عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به پروتئین شیر دچار می باشند نیز منفعت گیری کرد.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]