فالوده کرمانی؛ یک دسر خوشمزه و آسان_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
تهیه فالوده کرمانی در ۳ سوت!
مواد ملزوم برای تهیه فالوده کرمانی
نشاسته گل: یک پیمانه
آب: ۵ پیمانه
یخ: به مقدار کافی
مواد ملزوم برای شربت فالوده
شکر: ۲پیمانه
آب: یک پیمانه
گلاب یا عرق نعناع یا عرق بیدمشک
به دلخواه: یک دوم پیمانه
نحوه تهیه فالوده کرمانی
قبل از تهیه فالوده بهتر است شربت آن را آماده کنید.
برای تهیه این شربت، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید.
شکر که حل شد گلاب یا عرق دلخواهتان را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس از چند جوش ریز آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
اکنون سراغ تهیه فالوده میرویم.
برای اغاز نشاسته گل را در یک پیمانه آب سرد خوب همبزنید تا بازشود.
۴ پیمانه آب دیگر را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته را سپس از حل شدن به آن اضافه کنید، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته گرفته و یکدست شود، این مرحله امکان پذیر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول بکشد.
سپس از پخت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید محتویات آن خنک شود.
داخل یک کاسه بزرگ، آب و یخ بریزید.
حتما باید یخ های بزرگ داخل کاسه را جدا کنید تا نشاسته بر تاثییر برخورد به یخ شکل خود را از دست ندهد.
یک آبکش فلزی را که قطر سوراخ های آن به اندازه یک چوبکبریت باشد، به پشتیبانی یک نفر دیگر در ارتفاع ۵۰ تا۶۰سانتی متری کاسه آب و یخ قرار دهید.
اکنون زمان ریختن آب و نشاسته حل شده درون آبکش است. به پشتیبانی یک قاشق یا لیسک، نشاسته حل شده را روی دیواره آبکش بکشید تا نشاسته ها از منافذ آن همانند دانههای کوچک درون کاسه آب و یخ بریزد.
کاسه را برای ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا دانه های فالوده شکل بگیرند.
سپس آن را آبکش کنید و آب اضافی را دور بریزید.
شربت سرد را به فالوده اضافه کنید و برای ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا فالوده طعم شربت بگیرد.
مسئله ۱: آبی که نشاسته داخل آن ریختهمیشود باید حتما سرد باشد تا دانههای حلشده شکل دایرهای به خود بگیرند.
مسئله ۲: میتوانید برای شربت فالوده از هر ترکیب دلخواهی منفعت گیری کنید. در صورت تمایل می توانید به شربت فالوده، تخم شربتی خیس شده هم اضافه کنید .
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]