چه افرادی باید از خوردن خیار پرهیز کنند؟_آینده
به گزارش آینده
این میوه منبع خوبی برای تامین آب بدن است و از آنجا که کالری، چربی، کلسترول و سدیم مقداری دارد، برای بدن زیاد سودمند است.
چه افرادی باید از خوردن خیار پرهیز کنند؟
خوردن خیار مزایا تعداد بسیاری دارد، اما برخیها امکان پذیر به دلایل گوناگون نتوانند خیار بخورند:
– مشکلات گوارشی
مصرف خیار در برخی از افراد جهت حالت گازدار شدن معده یا سوءهاضمه میشود. اگر سندرم روده تحریکپذیر یا بیماری گوارشی دیگر دارید، در مصرف خیار احتیاط کنید.
– اختلال لخته شدن خون
اگر اختلال انعقاد خون دارید یا از داروهای رقیقکننده خون منفعت گیری میکنید در خوردن خیار زیادهروی نکنید، چون غذاهای سرشار از ویتامین K امکان پذیر با رقیقکنندههای خون تداخل تاثییر داشته باشند.
– آلرژی
اگر تب یونجه یا رینیت آلرژیک دارید، امکان پذیر مستعد ابتلا به سندرم آلرژی دهانی بر تاثییر خوردن خیار باشید. سندرم آلرژی دهانی نوعی حساسیت غذایی است که با عکس العمل به خوردن برخی مواد غذایی همانند میوهها و دانهها و سبزیجات تشکیل میشود و زیاد تر با التهاب مخاط بینی همراه است.
به هر ترتیب، خواص این میوه سرشار از آب کم نیست. با خوردن روزانه خیار میتوانید به بدن آبرسانی کنید و این چنین برخی ویتامینهای مورد نیاز را به بدن برسانید. اما در صورت گمان ابراز مشکلات گوارشی یا آلرژی و حساسیت غذایی بهتر است در مصرف خیار احتیاط کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها