آبگوشت برای این افراد زیان اور و ممنوعه!_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
آبگوشت غذایی مقوی است که به علت داشتن پروتئین و آهن برای افراد لاغر و مبتلایان به کم خونی زیاد سودمند و تحکیم کننده سیستم ایمنی بدن است اما همین غذایی مقوی برای برخی افراد زیان اور بوده و این افراد باید آبگوشت را با احتیاط مصرف کنند.
مبتلایان به نقرس
نقرس وقتی رخ می دهد که اسید اوریک در خون افزایش یافته و جهت راه اندازی و انباشته شدن کریستال هایی درون و بیرون مفاصل می شود. در این بیماری، رژیم غذایی مناسب پشتیبانی می کند سطح اسید اوریک در خون افت اشکار کند. رژیم غذایی مناسب برای نقرس به افت خطر تکرار حملات نقرس و افت پیشرفت صدمه به مفاصل پشتیبانی می کند.
آبگوشت جزء غذاهای زیان اور برای بیماران مبتلا به نقرس می باشند و مصرف آن ها علتتشدید حملات نقرس در این بیماران می گردد. فرد مبتلا به نقرس باید مصرف گوشت مجاز را به ۱۷۰-۱۱۵ گرم در هفته محدود نماید. مبتلایان به نقرس بهتر است آبگوشت نخورند و در صورت مصرف، مقداری سماق و آبغوره به آن بیفزایند.
چربی بالا
اختلال چربی خون عمدتا با افزایش سطح چربی های خون شناخته می شود. بهترین روش برای افت و درمان چربی خون تحول سبک زندگی و مراعات رژیم غذایی مناسب است. افراد دچار چربی خون باید در انتخاب مواد غذایی دقت کنند و در مصرف خوردنی هایی که چربی اشباع دارند، زیاده روی نکنند.
آبگوشت هم جزو غذاهای چرب است که مبتلایان به چربی خون باید در مصرف آن احتیاط کنند.
افراد دچار بیماری قلبی
چربی خون بالا علتتنگی یا بسته شدن رگ های قلب یا مغز و در نتیجه تبدیل درد قفسه سینه، سکته قلبی یا مغزی می شود. تحول سبک زندگی و مراعات رژیم غذایی مناسب و خوردن غذاهای کم چرب علتمی شود تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی به مقدار قابل توجهی افت یابد.
افراد مبتلا به بیماری های قلبی باید در زیاده روی در مصرف آبگوشت بپرهیزند و آبگوشت چربی گرفته شده مصرف کنند و در میانه پخت، روغن های جامد و کره به غذا اضافه نکنند.
افراد دچارفشارخون بالا
سختی خون یکی از شایع ترین بیماری ها است. رژیم غذایی مناسب می تواند به فرد پشتیبانی کند تا سطح فشارخون خود را کنترل کند.گوشت قرمز می تواند فشارخون فرد را افزایش دهد. روال متابولیسم گوشت قرمز در بدن نیز امکان پذیر ترکیباتی آزاد کند که علتافزایش فشارخون شود، به این علت خوردن آبگوشت برای افراد دچار فشارخون مناسب نیست.
مبتلایان به سنگ کلیه
مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند اثرات بدی روی کلیه ها داشته باشد چون علاوه بر پروتئین بالایی که دارد به علت داشتن پتاسیم زیاد نیز می تواند برای سلامت کلیه ها زیان اور باشد.در رابطه گوشت قرمز مطالعات نشان داده است مصرف زیاد آن می تواند علتسنگ کلیه شود.
خوردن بیشتر از حد گوشت علتافزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می برد.
افراد دچار معده ضعیف
گوشت قرمز سرشار از چربی و پروتئین است و زمان بیشتری برای گوارش نیاز دارد و زمان زمان بیشتری در معده باقی می ماند، اسید بیشتری برای گوارش آن ترشح می شود. اسید زیاد تر در معده می تواند پوشش معده را تحریک کند و نشانه های زخم معده را تشدید می کند.
افرادی که دچار ضعف معده می باشند، بهتر است بعد از خوردن آبگوشت، یک استکان عرق زیره و زنیان میل کنند. این عرقیجات، نفخ و باد شکم را از بین می برند و به هضم غذا پشتیبانی می کنند.
افراد سوداوی مزاج
به افرادی که خلط سودا در بدن آنها غالب تر از بقیه اخلاط باشد، سوداوی مزاج حرف های می شود. مصرف غذاهای چرب برای افراد سوداوی مزاج زیان اور است. منفعت گیری زیاد از گوشت گاو برای بدن می تواند تبعاتی به همراه داشته و جهت تشکیل خلط سوداوی گردد.
دیگر افرادی که باید آبگوشت را با احتیاط مصرف کنند
افراد مبتلا به میگرن
افراد مبتلا به پارکینسون
مبتلایان به بیماری گواتر
افراد دچار اضافه وزن و چاقی
مناسب ترین زمان برای مصرف آبگوشت
آبگوشت، غذایی پرکالری، مقوی و سنگین است و بهتر است که آن را در وعده شام مصرف نکنید. مناسب ترین زمان برای مصرف آبگوشت وعده ناهار است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع