گوجه سبز برای چه افرادی زیان اور است؟_آینده
 [ad_1]
به گزارش آینده
۱- افراد مبتلا به سختی خون بالا
اکثر افراد زمان خوردن گوجه سبز، آن را با نمک میل میکنند. نمک، سختی خون را افزایش میدهد و برای افرادی که از این بیماری رنج میبرند خطرناک است.
۲- افراد مبتلا به رفلاکس و زخم معده
افراد دارای مشکلات معده به اختصاصی افرادی که از رفلاکس معده یا زخم معده رنج میبرند باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند. گوجه سبز میوهای ترش و اسیدی است و این اسیدیته میتواند علتسوزش معده و تشدید علائم رفلاکس در افراد مبتلا به این بیماری شود.
این چنین، اسید سیتریک و اسید مالیک حاضر در گوجه سبز میتواند برای افراد دارای زخم معده مشکلساز باشد و علائم زخم را تشدید کند.
۳- افرادی که از نفخ معده رنج میبرند
اسید سیتریک حاضر در گوجه سبز با افزایش تشکیل گاز در دستگاه گوارش تبدیل ابراز حس نفخ و ناراحتی در فرد میشود. به همین علت، اگر از مشکل نفخ معده رنج میبرید پیشنهاد میشود در مصرف گوجه سبز احتیاط کنید و یا به طور کامل آن را از رژیم غذایی خود حذف نمایید.
۴- افرادی که دندانهای حساس دارند
مینای دندان، سطحیترین تکه دندان است که در تاثییر تماس با مواد اسیدی ساییده میشود. گوجه سبز هم به علت داشتن اسید میتواند مینای دندان را حل کند و به فرسایش و پوسیدگی دندان منجر شود.
۵- افراد مبتلا به سنگ کلیه
گوجه سبز حاوی مقادیر قابل توجهی اسید اگزالیک است. این اسید میتواند به تشکیل سنگ در کلیه و مجاری ادراری منجر شود. به همین علت، به افراد دارای سابقه سنگ کلیه یا سنگ مثانه پیشنهاد میشود که در مصرف گوجه سبز احتیاط کرده و از زیاده روی در خوردن آن خودداری کنند.
۶- کودکان زیر سه سال
به علت حساسیتزا بودن گوجه سبز، مصرف آن برای کودکان زیر ۳ سال مناسب نیست. این میوه به علت داشتن اسید و ترکیبات خاص میتواند در برخی کودکان تشکیل حساسیت کند.
۷- افراد بلغمی مزاج
گوجه سبز طبع زیاد سردی دارد و مصرف زیاد آن میتواند برای افراد بلغمی و سرد مزاج زیان اور باشد. طبع سرد گوجه سبز میتواند علتتشدید سردی در بدن این افراد شده و علائمی همانند دل درد، دل پیچه، بیحالی و سستی بدن را به جستوجو داشته باشد.
۸- خانمهای باردار
مصرف گوجه سبز در دوران بارداری در حد اعتدال نه تنها بلامانع است بلکه مزایا تعداد بسیاری برای مادر و جنین به همراه دارد. با این وجود، زیاده روی در مصرف گوجه سبز میتواند برای سلامت جنین زیان اور باشد.
این چنین، مادران بارداری که سابقه سنگ کلیه یا سنگ مثانه دارند باید از مصرف این میوه خودداری کنند. علاوه بر این، گوجه سبز امکان پذیر جهت تشکیل دلپیچه، دل درد و نفخ در زنان باردار شود.
۹- افرادی که اسهال می باشند
افراد مبتلا به اسهال باید از مصرف گوجه سبز خودداری کنند. این میوه به علت طبع سرد و خاصیت ملینی که دارد میتواند اسهال را تشدید کرده و تبدیل دفع آب زیاد تر از بدن شود.
۱۰- افرادی که آلرژی دارند
افرادی که به آلرژی مبتلا می باشند، امکان پذیر بعد از مصرف گوجه سبز با علائم ناخوشایندی روبرو شوند. این علائم میتوانند شامل اگزما، حساسیت پوستی، خارش و ترک خوردن پوست باشند. سوزش، خارش دهان و زبان و این چنین آفت دهان از دیگر عوارض شایع آلرژی به گوجه سبز می باشند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها 
[ad_2]
منبع