شستن برنج قبل از پختن؛ درست یا نادرست؟_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
برنج یک غذای مهم برای تعداد بسیاری از افراد است. اما قبل از این که برنج خود را در یک قابلمه آب بریزیم و بپزیم، آیا بهتر است ابتدا آن را بشوییم؟
برنج چه دانه بلند و چه دانه مختصر، سفید یا قهوهای، یکی از رایجترین غذاها در جهان است. اگر آشپزی میکنید، میتوان او گفت که به گمان زیادً برنج درست کردهاید. این فرآیند ساده طبق معمولً شامل جوشاندن دانههای برنج در آب داغ است تا وقتی که برنج نرم و پخته شود.
اگرچه شستن برنج پیش نیاز ملزوم برای تهیه این غذای رایج نیست، اما دلایل بهداشت غذایی و آشپزی برای این کار وجود دارد. کارشناسان مواد غذایی اعتقاد دارند که شستن برنج قبل از پختن پشتیبانی میکند که دانههای برنج به هم نچسبند و گوله گوله نشوند.
علاوه بر این، شستن برنج میتواند به شستن مواد نامطلوب از جمله خاک و چیزهای باقی مانده از مزرعه همانند سنگریزههای کوچک پشتیبانی کند.
شستشو این چنین میتواند برخی از میکروپلاستیکها را از مواد غذایی حذف کند. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داده که شستن برنج قبل از پختن، آلودگی پلاستیکی را ۲۰ تا ۴۰درصد افت میدهد.
این چنین شواهد محدودی وجود دارد که شستن برنج تجاری میتواند غلظت آرسنیک آن را افت دهد. آرسنیک به طور طبیعی در خاک و آب یافت میشود و سمی است.
یک بازدید در سال ۲۰۲۳ نیز غلظت آرسنیک غیر آلی به طور متوسط نزدیک به ۹۲ تکه در میلیارد (ppb) برای برنج سفید و ۱۵۴ ppb برای برنج قهوهای گزارش کرده است.
اما تحقیقات مشخص می کند که آبکشی برنج میتواند یک راه حل خانگی برای افت سم در برنج سفید باشد. و برای حذف آرسنیک از برنج قهوهای یا سفید، میتوانید روش نیم جوش را امتحان کنید به این شکل که برنج را به زمان پنج دقیقه در آب جوش نیمپز کنید و سپس برنج را مطابق معمول بپزید.
یقیناً این تحقیقات قطعی نیست و برخی از کارشناسان هم اعتقاد دارند که شواهد قطعی درمورد شستشوی برنج و افت سطح آرسنیک قطعی نیست.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع