۶ منفعت بینظیر خیار/ خوردن خیار به این افراد پیشنهاد نمیشود_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
ایسنت نوشت: این میوه منبع خوبی برای تامین آب بدن است و از آنجا که کالری، چربی، کلسترول و سدیم مقداری دارد، برای بدن زیاد سودمند است.
مزایا خیار چیست؟
به گزارش وریول هلث، مزایای این میوه از آبرسانی تا افت خطر ابتلا به برخی بیماریها و این چنین سلامت پوست را شامل میشود.
آبرسانی
خیار با داشتن ۹۶ درصد آب در آبرسانی به بدن رقیب کاهو محسوب میشود. به این علت، منبع زیاد خوبی برای آبرسانی است.
دریافت آب کافی برای سلامت شما حیاتی است، چون آب:
– دمای بدن را تنظیم میکند
– مفاصل را نرم نگه میدارد
– از عفونت جلوگیری میکند
– مواد مغذی را به سلولها میرساند
– به نگه داری کارکرد درست اندامها پشتیبانی میکند
– به خواب بهتر پشتیبانی میکند
– حافظه و خلقوخو را بهبود میبخشد
سلامت استخوان
محتوای زیاد ویتامین K در خیار این میوه را منبعی عالی برای سلامت استخوانها میکند. مطالعات مشخص می کند که سطح پایین این ویتامین در بدن با مقدار زیاد شکستگی استخوان ربط دارد.
افت خطر سرطان
خیار حاوی پلیفنولهایی به نام «لیگنان» است. پلیفنول ترکیبی گیاهی است که بهگفتن آنتیاکسیدان عمل میکند. این ترکیبات گیاهی برای سلامت بدن مزیتهای تعداد بسیاری دارند از جمله در افت خطر برخی از سرطانها موثرند.
متخصصان دریافتهاند که مصرف لیگنان در افراد یائسه مبتلا به سرطان پستان مرگومیر ناشی از این بیماری را در این افراد افت چشمگیری میدهد.
این چنین برخی مطالعات حاکی از آن است که مصرف لیگنان با افت خطر ابتلا به سرطانهای فرد دیگر همانند سرطان مری، سرطان معده و سرطان روده بزرگ مرتبط است.
سلامت قلبی-عروقی
خیار حاوی فلاونوئیدها یا مواد مغذی گیاهی است که برای سلامت قلب مفیدند. متخصصان دریافتهاند که فلاونوئیدها به علت داشتن خواص زیر، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افت خواهند داد:
– آنتیآتروژنیک (جلوگیری از راه اندازی پلاک در عروق)
– ضد ترومبوز (جلوگیری از لخته شدن خون)
– آنتیاکسیدان (جلوگیری از صدمه سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد)
کنترل قند خون
مطابق یافتههای پزشکی، خیار دارای خاصیت آنتیهایپرگلیسمی است، به این معنی که مقدار گلوکز در خون را افت میدهد. افراد مبتلا به دیابت در تنظیم انسولین و کارکرد قند خون مشکل دارند. خیار یکی از مکملهای رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت است که به تنظیم قند خون پشتیبانی میکند.
ضد التهاب
خیار و پوست آن بهعلت خاصیت ضدالتهابی که دارد، طبق معمول بهصورت موضعی روی پوست منفعت گیری میشود.
از برشهای خیار برای افت پف چشم و تسکین آفتابسوختگی نیز منفعت گیری میشود، چون این میوه تحریک ناشی از آفتابسوختگی را آرام و پوست را خنک میکند و جهت افت تورم میشود.
قیمت غذایی خیار
به گزارش ایندیپندنت، با وجود آنکه خیار عمدتا از آب راه اندازی شده، اما مواد مغذی بسیاری نیز دارد و یقیناً کالری آن نیز زیاد کم است.
هر خیار حاوی ۴۵ کیلوکالری، ۲ گرم پروتئین، ۱۱ گرم کربوهیدرات، ۱.۵ گرم فیبر، ۴۸ میلیگرم کلسیم، ۳۹ میلیگرم منیزیم، ۷۲ میلیگرم فسفر، ۴۴۲ میلیگرم پتاسیم، ۸ میلیگرم ویتامین ث، ۴۹ میکروگرم ویتامین K و ۵ گرم قند است.
چه افرادی باید از خوردن خیار پرهیز کنند؟
خوردن خیار مزایا تعداد بسیاری دارد، اما برخیها امکان پذیر به دلایل گوناگون نتوانند خیار بخورند:
– مشکلات گوارشی
مصرف خیار در برخی از افراد جهت حالت گازدار شدن معده یا سوءهاضمه میشود. اگر سندرم روده تحریکپذیر یا بیماری گوارشی دیگر دارید، در مصرف خیار احتیاط کنید.
– اختلال لخته شدن خون
اگر اختلال انعقاد خون دارید یا از داروهای رقیقکننده خون منفعت گیری میکنید در خوردن خیار زیادهروی نکنید، چون غذاهای سرشار از ویتامین K امکان پذیر با رقیقکنندههای خون تداخل تاثییر داشته باشند.
– آلرژی
اگر تب یونجه یا رینیت آلرژیک دارید، امکان پذیر مستعد ابتلا به سندرم آلرژی دهانی بر تاثییر خوردن خیار باشید. سندرم آلرژی دهانی نوعی حساسیت غذایی است که با عکس العمل به خوردن برخی مواد غذایی همانند میوهها و دانهها و سبزیجات تشکیل میشود و زیاد تر با التهاب مخاط بینی همراه است.
به هر ترتیب، خواص این میوه سرشار از آب کم نیست. با خوردن روزانه خیار میتوانید به بدن آبرسانی کنید و این چنین برخی ویتامینهای مورد نیاز را به بدن برسانید. اما در صورت گمان ابراز مشکلات گوارشی یا آلرژی و حساسیت غذایی بهتر است در مصرف خیار احتیاط کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع