این نوشیدنی گرم مانع پیری میشود_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
بر پایه پژوهشی که در دانشگاه سیچوان در چنگدو چین انجام شد، نوشیدن سه فنجان چای در روز میتواند طول عمر را افزایش میدهد.
دانشمندان در این پژوهش، روی پنج هزار و ۹۹۸ بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و این چنین هفت هزار و ۹۳۱ نفر در چین که سنشان بین ۳۰ تا ۷۹ سال می بود، مطالعه و بازدید کردند. از شرکتکنندگان سوال شد که آیا چای سیاه، سبز، زرد یا چای سنتی اولانگ (نوعی چای سنتی در چین) مینوشند و این که در روز چند فنجان چای مصرف میکنند. این چنین با کنار هم گذاشتن درصد چربی بدن، کلسترول و سختی خون، سن بیولوژیکی هر شرکتکننده را محاسبه کردند.
به گزارش نیویورکپست، با دقت به این که این پژوهش فقط «مشاهدهای» می بود، محققان نتوانستند اثبات کنند که نوشیدن چای روال پیری زیستی (بیولوژیکی) را کند میکند؛ با وجود این، افرادی که دائم چای مینوشیدند، نشانههایی از کندتر شدن روال پیری نشان دادند. اکثر این افراد مرد بودند، رژیم غذایی سالمتری داشتند، الکل مصرف میکردند و کمتر با اضطراب و بیخوابی روبه رو بودند.
به حرف های محققان، نوشیدن نزدیک به سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز، امکان پذیر مشهودترین مزایای ضدپیری را اراعه میکند.
مطابق نتایج محققان، مصرف متوسط چای در بین مصرفکنندگان دائمی این نوشیدنی، نیرومندترین مزایا ضد پیری را به همراه داشت و در افرادی که نوشیدن چای را متوقف کردند، نشانههای پیری افزایش یافت.
محققان بر این باورند که پلیفنلها، ماده فعال زیستی در چای که باکتریهای روده را تعدیل میکند، به گمان زیاد در تنظیم سیستم ایمنی، سوختوساز و کارکرد شناختی نقش دارند.
آنها این چنین خاطرنشان کردند که فلاونوئیدها (نوعی پلیفنل که چای غنی از آن است) میتوانند طول عمر کرمها، ککها و موشها را افزایش دهند.
یقیناً محققان در این پژوهش نوع خاصی از چای، دمای این نوشیدنی و اندازه فنجان را بازدید نکردند. آنها هم چنان در حال پژوهش در این عرصهاند و تاثییر چای بر بیماریهای مربوط به افزایش سن همانند بیماریهای قلبیعروقی، دیابت، زوال عقل و برخی انواع سرطانها را بازدید و مطالعه میکنند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]
منبع