صبحانه محبوبی که سختی خون را بالا میبرد_آینده
به گزارش آینده
دکتر «مارتین اسکات داوسن»، متخصص قلب دراینباره میگوید: بیکن و پنیر برای زیادها خوراکیهایی دلپذیرند اما مصرف منظم آنها بهاختصاصی برای مبتلایان به سختی خون بالا در جهت خلاف سلامتی قلب عمل میکند.
او توضیح میدهد که بیکن سرشار از سدیم و چربی اشباع است. سدیم اضافی، آب داخل جریان خون میکند و حجم خونی را که قلب باید پمپاژ کند، افزایش میدهد. این حالت در طول زمان، کنترل سختی خون را سختتر میکند و به دیواره رگها صدمه میزند. چربی اشباع نیز سطح الدیال یا «کلسترول بد» را بالا میبرد.
دکتر «کاریشما پاتوا»، یک متخصص قلب دیگر نیز همین هشدار را تکرار میکند و میگوید پنیر به علت محتوای بالای چربی اشباع و سدیم، مشکل بیکن را تشدید میکند.
داوسن هم اصرار دارد که مصرف پنیر بهتنهایی و در حد اعتدال، قابل قبول است اما ترکیب آن با گوشت فرآوریشده یک وعده غذایی زیاد پرنمک و پرچرب میسازد.
جانشینهای سالم
اگر صبحانه محبوب شما ساندویچ «گوشت فرآوریشده، تخممرغ و پنیر» است، راهحلهای سالمتری وجود دارد. دکتر پاتوا نظر میدهد از سفیده تخممرغ، پنیر کمچرب و گوشت بوقلمون منفعت گیری شود؛ ترکیبی که چربی اشباع و سدیم آن به مقدار قابلتوجهی کمتر است.
به گزارش ایندیپندنت، داوسن نیز یک صبحانه سالم فرد دیگر با این شرح را پیشنهاد میکند: تخممرغ آبپز یا عسلی، آووکادو، اسفناج، گوجهفرنگی و نان سبوسدار. او میگوید این گزینه حاوی چربیهای سالم، پروتئین، فیبر و پتاسیم است و میتواند سختی خون را افت دهد.
مسئله کلیدی: عادتهای پایدار
داوسن اصرار میکند که کنترل سختی خون نتیجه انتخابهای روزانه است نه اجبار یا افراط. به حرف های او، انتخاب غذا نباید جنبه تنبیهی اشکار کند. پیروزی طویل مدت با تداوم به دست میآید و حاصل ارامش است نه کمالگرایی. اگر طرفدار بیکن یا پنیر هستید، مصرف محدود و گهگاه آن در اندازه مناسب مشکلی ندارد.
او اضافه میکند که پایین نگه داشتن مصرف سدیم و در عوض افزایش مصرف فیبر و انتخاب چربیهای سالم در طول زمان، مقاومت قلبیعروقی را بالا میبرد. بعد بهتر است بیکن و پنیر را برای صبحانه در مناسبتهای خاص نگه دارید و بقیه روزها به سراغ گزینههای گیاهیتر و کمسدیمتر بروید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها