دسر یلدایی با بیسکوییت و شکلات_آینده
به گزارش آینده
یکی از معروفترین خوراکیهای این شب از قدیم تا به امروز انار و هندوانه است. زیاد زیباست که در کنار خود این میوهها از دسرهایی منفعت گیری کنید که تزیینی همانند به انار یا هندوانه دارند. دسری که در این نوشته میخواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، نوعی دسر کرمی با پایه بیسکوییت است که ظاهری همانند به چیز کیک دارد و با تزیین دانههای انار میتواند یک انتخاب مناسب برای شب یلدا باشد، بعد در ادامه این نوشته با نحوه تهیه دسر یلدایی خوشمزه با بیسکوییت و شکلات همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای تهیه لایه بیسکوییتی
- بیسکوییت پتیپور: ۱ بسته
- کره: ۸۰ گرم
- مواد ملزوم برای لایه شکلاتی
- خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
- شیر: نصف لیوان
- شکلات تختهای: ۲۰۰ گرم
- کره: ۲۰ گرم
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- انار دانه شده برای تزیین: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه دسر بیسکوییت و شکلات
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکوییتها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا کاملا پوره شود.
اکنون یک قالب کمربندی را انتخاب کنید و کف و دیوارهها را با کره یا روغن مقداری چرب کنید.
بیسکوییت پوره شده را با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و داخل قالب بریزید.
با دست بیسکوییت را کاملا پخش کنید و به همه دیوارههای قالب بچسبانید تا دورتادور دیوارهها پوشانده شود.
در مرحله سپس شیر، پودر ژلاتین، خامه صبحانه، کره، عسل و شکلات تختهای را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا وقتی که به غلظت فرنی برسد.
اکنون مایه شکلاتی آماده را داخل قالب و روی لایه بیسکوییتی بریزید و قالب را به زمان ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
سپس از این زمان زمان دسر را از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید و روی دسر را با انار دانه شده تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ ژلاتین مادهای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته میشود که در قسمتهایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بنماری منفعت گیری کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. دقت داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای زیاد بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. این چنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگهداری کنید. بعد از این که بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه زمان منفعت گیری از آن را دارید و سپس از این زمان خاصیت خود را از دست خواهد داد.
ـ بیسکوئیت پتی پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن منفعت گیری میشود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار حاضر است. برای تهیه این دسر میتوانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی منفعت گیری کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها