نوشیدنی های اصیل ایرانی برای روزهای سرد پاییز_آینده
به گزارش آینده
نوشیدنیهای مدرن طبق معمول طرفدارن بسیاری دارند اما در این بین باید نوشیدنیهای اصیل ایرانی را هم امتحان کنید تا مشتری پروپا قرص آن شوید. نوشیدنیهای ایرانی که پایه شیر دارند و زعفران و هل جزو مواد مهم آنها محسوب میشود زیاد خاص و خوشمزه می باشند. اگر دوست دارید این نوشیدنیهای اصیل ایرانی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه ۵ مدل دمنوش ایرانی همراه ما باشید.
۱ـ سوهان نوش
مواد ملزوم برای تهیه سوهان نوش
- شیر: ۱ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: یک سوم قاشق چایخوری
- شکر قهوهای: ۱ قاشق چایخوری
- پودر پسته: ۱ قاشق غذاخوری
نحوه تهیه سوهان نوش
شیر را داخل شیرجوش گرم کنید، سپس زعفران، شکر قهوهای و کره را اضافه کنید و با حرارت کم مدام هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر پودر پسته را اضافه کنید و هم بزنید.
اکنون دمنوش آماده را داخل فنجان بریزید و سرو کنید، نوش جان.
۲ـ گزنوش
مواد ملزوم برای تهیه گزنوش
- شیر: ۱ لیوان
- گلاب: ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
- هل سابیده: یک چهارم قاشق چایخوری
- پسته خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نحوه تهیه گزنوش
شیر را داخل شیرجوش گرم کنید. اکنون گلاب، هل سابیده و شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر خامه صبحانه و پسته را بریزید و هم بزنید و دمنوش آماده را داخل فنجان بریزید و سرو کنید، نوش جان.
۳ـ قطاب نوش
مواد ملزوم برای تهیه قطاب نوش
- شیر: ۱ لیوان
- عسل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: یک سوم قاشق چایخوری
- کره: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر بادام: ۱ قاشق چایخوری
نحوه تهیه قطاب نوش
شیر را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا گرم شود، سپس عسل، کره، پودر دارچین و پودر بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
اکنون دمنوش آماده را داخل فنجان بریزید و سرو کنید، نوش جان.
۴ـ زعفران نوش
مواد ملزوم برای تهیه زعفران نوش
- شیر: ۱ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: نصف قاشق چایخوری
- عسل: یک دوم قاشق چایخوری
نحوه تهیه زعفران نوش
شیر را داخل شیرجوش گرم کنید، سپس زعفران دم کرده، کره و عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
اکنون دمنوش آماده را داخل فنجان بریزید و سرو کنید، نوش جان.
۵ـ رز نوش
مواد ملزوم برای تهیه رز نوش
- شیر: ۱ لیوان
- شربت گل محمدی: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
- هل: نوک قاشق چایخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر گل محمدی: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه دمنوش رز نوش
شیر را داخل شیرجوش گرم کنید، سپس شربت گل محمدی، شکر و هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر خامه را اضافه کنید و هم بزنید و دمنوش آماده را داخل فنجان بریزید و روی فنجان را با پودر گل محمدی تزیین کنید، نوش جان.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها