مزایا و زیان های گوجه فرنگی در طب سنتی_آینده
به گزارش آینده
گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سبزیجات در جهان است که علاوه بر طعم دلپذیر، دارای خواص بی نظیری برای سلامتی بدن است.
مزایا گوجه فرنگی در طب سنتی
پاکسازی خون
تحکیم دستگاه گوارش
افت التهاب
پشتیبانی به افت وزن
تحکیم پوست و مو
زیان های گوجه فرنگی از نگاه طب سنتی
افزایش سردی بدن
تحریک معده
تشکیل حساسیت
تشدید بیماری های کلیوی
تأثیر گوجه فرنگی بر بیماری های گوناگون
پیشگیری از سرطان
افت سختی خون
کنترل قند خون
تحکیم قلب
نکات مهم درمورد مصرف گوجه فرنگی
بهترین زمان مصرف
مزایا گوجه فرنگی زیاد زیاد است و زمانبندی مصرف آن نیز اهمیت دارد. بهترین زمان برای خوردن گوجه فرنگی، وعده ناهار است؛ چون در این زمان بدن زمان بهتری برای هضم و جذب مواد مغذی خواهد داشت.
مصرف گوجه فرنگی در وعده شام پیشنهاد نمی شود، به اختصاصی در طب سنتی، چون این میوه دارای خاصیت سردی است و می تواند علتایجاد مشکلات گوارشی یا سردی در بدن شود. به این علت، افرادی که می خواهند از مزایا گوجه فرنگی منفعت مند شوند، بهتر است آن را در وعده ناهار بگنجانند و از مصرف آن در شب پرهیز کنند تا کیفیت خواب و سلامتی عمومی شان تحت تأثیر قرار نگیرد.
منفعت گیری از مصلحات
مزایا گوجه فرنگی زیاد متنوع است، اما مصرف آن می تواند برای برخی افراد گرم و خشک باشد. برای افت اثرات سردی گوجه فرنگی، پیشنهاد می شود آن را با مصلح هایی مصرف کنید که خاصیت گرمازا دارند.
زعفران، زنجبیل و دارچین از بهترین مصلحات برای این میوه به شمار می روال و می توانند خواص گوجه فرنگی را متعادل کنند.
اضافه کردن این مصلحات به گوجه فرنگی نه تنها مزه غذا را بهبود می بخشد، بلکه به جذب بهتر مواد مغذی و افزایش مزایا گوجه فرنگی پشتیبانی می کند. به اختصاصی افرادی که دچار سردی مزاج می باشند، می توانند با این روش از مزایا گوجه فرنگی منفعت مند شوند و عوارض جانبی آن را افت دهند.
انتخاب گوجه فرنگی ارگانیک
محصولات ارگانیک از مواد شیمیایی و سموم دفع آفات عاری می باشند و برای سلامتی بدن مفیدترند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها