خوراکی هایی که به بهبود آنفلوآنزا پشتیبانی می کنند_آینده
به گزارش آینده
بهترین خوراکیها زمان آنفلوآنزا نیز غذاهای سبک، مغذی و تحکیمکننده سیستم ایمنی می باشند؛ نظیر آبگوشت: جلوگیری از کمآبی، تسکین گلودرد، پشتیبانی به افت گرفتگی بینی؛ سوپ مرغ: مایعات و الکترولیتها، پروتئین و روی، ویتامینهای A و C از سبزیجات، آنتیاکسیدان از سبزیجات و ادویهها؛ سیر: خاصیت ضدویروسی، تحکیم سیستم ایمنی؛ خوراکیهای حاوی ویتامین D: سالمون، قزلآلا، روغن جگر ماهی، شیر و شیرهای گیاهی غنیشده که برای سلامت استخوان و ایمنی مهم است؛ ماست پروبیوتیک: پشتیبانی به سلامت روده و ایمنی؛ منبع های ویتامین C: فلفل دلمهای، پرتقال و آب پرتقال طبیعی، گریپفروت، لیمو، کیوی و بروکلی؛ سبزیجات برگسبز: اسفناج، کلمپیچ و … سرشار از ویتامین A ،C ،E ،K؛ بروکلی: ویتامین C و E، کلسیم، فیبر و تحکیمکننده ایمنی؛ جو دوسر (اوتمیل): مواد معدنی همچون آهن و روی، فیبر و پروتئین؛ ادویهها: زنجبیل و زردچوبه به گفتن ضدالتهاب، پشتیبانی به افت احتقان و فلفل تند و تربکوهی: باز کردن سینوسها.
خوراکیهایی که باید زمان آنفلوآنزا از مصرف آنها پرهیز کرد نیز عبارت هستند از غذاهای چرب و سنگین (فستفود، پیتزا، سرخکردنیها)، قند ساده زیاد (آبمیوه شیرینشده، نوشابه، شیرینی) به علت تشدید اسهال، لبنیات زیاد در برخی افراد به علت مشکل در هضم و غذاهای زیاد فراوریشده به علت قیمت غذایی کم.
اما در صورت ابتلای کودکان ملزوم است بدانیم که گمان کمآبی در آنها زیاد تر است، باید مرتب مایعات بنوشند، یخدربهشت یا بستنی یخی طبیعی برای تسکین گلو سودمند است و تغذیه مناسب برای پیشگیری از آنفلوآنزا ملزوم است.
مواد مغذی مهم نیز عبارت هستند از:
• ویتامین C: پرتقال، فلفل
• ویتامین D: سالمون، قارچ، لبنیات غنیشده
• روی: صدف، گوشت قرمز، غلات غنیشده
• سلنیوم: غذاهای دریایی، تخممرغ
• آهن: گوشت کمچرب، لوبیا سفید
• پروتئین: حبوبات، مغزها، مرغ
• پروبیوتیک: ماست، کفیر، شور تخمیری
• پروبیوتیک: سیر، پیاز، ترهفرنگی
بنابر اظهار دفتر آموزش و ترقی سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، در نهایت باید او گفت که استراحت، آب کافی و غذاهای مغذی کلید بهبودی از آنفلوآنزا می باشند. طبق معمولً علائم طی ۵ تا ۷ روز افت مییابد. اگر علائم شدید شد یا ادامه یافت، مراجعه به پزشک الزامی است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها