بهترین روغن طبیعی برای مصرف روزانه_آینده
به گزارش آینده
روغن کالایی اساسی که این روزها دستخوش تحول قیمت قابل توجهی شده، ارتباطی مستقیم با سلامتی ما دارد. پزشکان مدام از مصرف چربیهای حیوانی و اشباع، همانند کره و روغن حیوانی، حذر خواهند داد چراکه با سبک زندگی کم تحرک شهری تناسبی ندارد.
روغن زیتون بدون تردید بهترین روغن برای مصرف روزانه در سالاد و پخت و پز است به شرطی که در معرض حرارت بالا قرار نگیرد؛ این روغن با ریزمغذیهای مورد قیمت خود برای کنترل سختی خون، تنظیم قند خون به خصوص در دیابت و افت فرآیندهای التهابی در بدن بیرقیب است و در رژیمهای لاغری انتخابی عالی است.
برخی از بوی روغن زیتون بکر گریزانند اما به حرف های دکتر الهام اختری، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه، عطر روغن زیتون مملو از آنتیاکسیدان است و اگر فرزندان ما از کودکی به آن عادت کنند، منفعت گیری از آن در سبد غذایی سلامت خانوار آسان خواهد شد.
دکتر اختری اصرار کرد که روغن زیتون تقریبا تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت را تحمل میکند بعد در آشپزی روزمره اگر با شعله ملایم کار کنید، روغن خوبی برای تفت ملایم خواهد می بود (دما در این شرایط تا ۱۲۰ بالا میرود) اما برای تهیه سیبزمینی سرخ کردن انتخاب خوبی نیست!
این روغن در فرهنگ غذایی مدیترانه و رژیم محبوب کتوژنیک زیاد پرطرفدار است. به گزارش سیبیآی، اروپا بیشترین مصرف و واردات روغن زیتون را در جهان به خود تعلق داده و این به علت تحول در الگوهای مصرف و افزایش علاقه به آشپزی سالم و رژیم غذایی مدیترانهای در این قاره است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها