این ماده غذایی مغز شما را از پیری نجات میدهد_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
به گزارش eatthis، تحقیقات مشخص می کند که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتئین میتواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم میخورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از افرادی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت میکنند.
بر همین مبنا، پژوهشگران تخمین میزنند که افزایش مصرف منیزیم تا ۴۱ درصد میتواند تبدیل بهبود دیدنی سلامت مغز، نگه داری کارکرد شناختی و افت خطر یا جلوگیری از طویلتر شدن زوال عقل در سالمندی شود.
منیزیم طبیعی دریافت کنیم یا مکمل؟
مسئله قابل دقت این است که منیزیم مصرفی در این مطالعه، از مواد غذایی دریافت میشد، نه از مکملها. این قضیه زیاد حائز اهمیت است چون غذاهای غنی از منیزیم دارای تعداد بسیاری از مواد مغذی الزامی و آنتیاکسیدانهای گوناگون می باشند که میتوانند تاثییر همافزایی داشته باشند و همزمان با هم برای محافظت از مغز عمل کنند.
تخمه کدو، بادام، دانه چیا، اسفناج آبپز، شاتوت، شیر سویا، بادام هندی و کره بادام زمینی همه انها منبع های خوب منیزیم می باشند.
رژیم غذایی ما میتواند تأثیر بسزایی بر تعداد بسیاری از ابعاد سلامت جسمی، از جمله سلامت مغز داشته باشد. منیزیم در انتقال عصبی نقش دارد و این چنین سطح GABA را در مغز تحریک میکند. گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) یک اسید آمینه طبیعی است که به گفتن یک انتقالدهنده عصبی بازدارنده عمل میکند و یکی از عواملی است که در کارکرد مغز نقش دارد.
مقدار پیشنهادشده برای منیزیم بسته به سن و جنسیت افراد متفاوت است؛ به طوری که مردان ۱۹ تا ۳۰ ساله به حداقل ۴۰۰ میلی گرم و مردان بالای ۳۱ سال به ۴۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند. در همین حال، زنان ۱۹ تا ۳۰ ساله به حداقل ۳۱۰ میلی گرم و زنان بالای ۳۱ سال به ۳۲۰ میلی گرم منیزیم در روز نیاز دارند.
سبزیجاتی همانند چغندر و اسفناج، منبع های خوبی از منیزیم و لوتئین می باشند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]