چه ارتباطی بین نوشیدنی های داغ و سرطان وجود دارد؟

چه ارتباطی بین نوشیدنی های داغ و سرطان وجود دارد؟_آینده

[ad_1]
به گزارش آینده

گزارش این آژانس نشان داد که دما، نه نوشیدنی‌ها، مسئول این کار بوده‌اند.

این گزارش عمدتاً بر پایه شواهدی از آمریکای جنوبی است، جایی که مطالعات، ارتباطی بین نوشیدن زیاد ماته – یک نوشیدنی گیاهی سنتی که طبق معمولً در نزدیک به ۷۰ درجه سانتیگراد نوشیده می‌شود – و خطر بالاتر ابتلا به سرطان مری را نشان داده‌اند.

مطالعات شبیهی در خاورمیانه، آفریقا و آسیا نیز از ربط بین نوشیدن نوشیدنی‌های زیاد داغ و ابتلا به سرطان مری حمایتکرده‌اند.

با این حال، تا همین اواخر تحقیقات قابل توجهی در رابطه بازدید این ربط در اروپا و دیگر جمعیت‌های غربی نداشتیم.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، امسال، یک مطالعه بزرگ روی تقریباً نیم میلیون بزرگسال در انگلیس قبول کرد که نوشیدن مقادیر زیاد تر نوشیدنی‌های زیاد داغ (چای و قهوه) با سرطان مری مرتبط است.

این مطالعه نشان داد فردی که روزانه هشت فنجان یا زیاد تر چای یا قهوه زیاد داغ می‌نوشد، تقریباً شش برابر زیاد تر از فردی که نوشیدنی‌های داغ نمی‌نوشد، در معرض ابتلا به سرطان مری قرار دارد.

دمای سالم چیست؟

دمای دم کردن نوشیدنی‌هایی همانند قهوه زیاد بالاست – زیاد تر نزدیک به نقطه جوش آب.

به گفتن مثال، نوشیدنی‌های گرم بیرون‌بر بعضی اوقات اوقات امکان پذیر در دماهای زیاد بالا (نزدیک به ۹۰ درجه سانتیگراد) سرو شوند تا هنگامی افراد بعداً آنها را در محل کار یا خانه می‌نوشند، خنک شوند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ وهنر و گردشگری را در آینده دنبال کنید.

یک مطالعه در ایالات متحده دمای ایده‌آل برای نوشیدن قهوه را با در نظر گرفتن خطر صدمه حرارتی به مری و در عین حال نگه داری طعم و مزه محاسبه کرده است. متخصصان به دمای بهینه ۵۷.۸ درجه سانتیگراد دست یافتند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

[ad_2]