کیک موز و نوتلا؛ کیک شکلاتی با طعم خاص_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا می باشند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و… تهیه خواهد شد که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیکهای میوهای به علت عطر و بوی میوه تازهای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب می باشند.
تکلیف کیکهای شکلاتی هم که اشکار است و کمتر فردی را میتوان اشکار کرد که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد. ترکیب موز و شکلات همیشه یک ترکیب برنده است که برای تهیه تعداد بسیاری از کیکها، دسرها و نوشیدنیها از آن منفعت گیری میشود. کیک موز و نوتلا نوعی کیک شکلاتی زیاد خوشمزه با عطرو بافت اختصاصی است که دستور پخت آسانی دارد. اگر دوست دارید این کیک موز و نوتلا خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه کیک موز و نوتلا همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای تهیه کیک موز و نوتلا
- آرد سفید قنادی: ۱۶۰ گرم
- موز متوسط: ۳ عدد
- شکر قهوهای: ۶۵ گرم
- کره: ۱۱۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- ماست یونانی: ۱۱۰ گرم
- نوتلا: ۲۰۰ گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- بکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
نحوه تهیه کیک موز و نوتلا
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا موزها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و بکوبید تا کاملا نرم شود، سپس کره آب شده و خنک را همراه با وانیل اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغها را یکی یکی داخل مواد بالا بشکنید و با همزن دستی هم زنید تا مخلوط شود.
در مرحله سپس شکر قهوهای و نمک را اضافه کنید و هم بزنید، سپس ماست یونانی را اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگپودر و دارچین را مخلوط کنید و با الک به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. کف قالب موردنظرتان را کاغذ روغنی پهن کنید، سپس نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید.
نیمی از نوتلا را روی سطح مایه کیک پخش کنید و سپس بقیه مایه کیک را روی لایه نوتلا بریزید و بقیه نوتلا را روی مایه کیک بریزید و با لیسک پخش کنید. قالب را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردهاید، به زمان ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. سپس از این که کیک پخت آن را از فر خارج کنید و سپس از این که کاملا خنک شد، از قالب جدا و سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم برای تهیه هر نوع کیک در منزل

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. به این علت تلاش کنید حداقل نیم ساعت قبل از اغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
۲- طبق معمولً درجه حرارت و زمان زمان پخت در فرهای گوناگون متفاوت است. به گفتن مثال اگر در دستور حرف های شده دمای ۱۷۵ درجه به زمان ۴۵ دقیقه ذکر شده، امکان پذیر در فر شما با این دما و زمان زمان نتیجه مساعد حاصل نشود. یقیناً دلواپس این نوشته نباشید. با چندبار منفعت گیری از فر فهمید میشوید که چه دما و زمان وقتی برای پخت کیکها در فر شما مناسب است.
با این حال به این نوشته دقت داشته باشید که طبق معمولً درجه حرارتی که در دستورها حرف های میشود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی منفعت گیری میکنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتیگراد بیشتر بگذارید. اما دمایی که حرف های میشود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دستتان بیاید. با چند بار امتحان کردن فهمید دما و زمان زمان پخت خواهید شد.
همیشه هنگامی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از اغاز به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.
۳-تلاش کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ چون در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه زیاد مهم است.
۴- همیشه زمان به هم زدن تخممرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با پشتیبانی لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخممرغ به طور هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود این که از وانیل و یا اسانس منفعت گیری میکنید، باز هم کیک بوی تخممرغ میگیرد.
۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر همانند پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار علتهواگیری و سبک شدن آرد میشود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر میشود. مسئله مهم فرد دیگر که باید در رابطه آرد به آن دقت کنید، کیفیت آردهای حاضر در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت مشابه با کیفیت آرد امکان پذیر مقدار آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور حرف های شده است.
به این علت موقع اضافه کردن آرد به این قضیه دقت داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی تا این مدت مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم مطابق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک تا این مدت به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید مقداری زیاد تر آرد اضافه کنید. به این علت شما همیشه مقدار آردی را که در دستور حرف های شده است، تهیه کنید. حال امکان پذیر این مقدار با دقت به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
۶- یک مسئله زیاد مهم که در پخت انواع کیک باید مراعات کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ گفتن باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، همه زحمات شما هدر میرود؛ چون کیک شما پف نمیکند.
۷-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مساعد نمیگیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگامی مواد کیک را در آن ریختید، ۳/۱ قالب شما خالی بماند. یقیناً همه این موارد نیاز به توانایی دارد. احتمالا بار اول فهمید نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازهها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
۸- هنگامی میخواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. سپس به اطراف پخش کنید. تلاش کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به طور یکنواخت همه جا پخش شود.
۹- مسئله مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالبهای متنوع و گرانقیمت بسیاری در بازار حاضر است. هنگامی برای خرید قالب مراجعه میکنید، باتوجه به تنوع امکان پذیر در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالبها برای تهیه انواع کیک که نسبت به دیگر قالبها قیمت مناسبی هم دارد، قالبهای گالوانیزه است که طبق معمولً میتوانید آنها را از همه لوازم قنادیها تهیه کنید. این قالبها در مطرحها و شکلهای گوناگون موجودند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]