مصرف این خوراکی شما را به مرگ نزدیک میکند_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
محققان دریافتند افرادی که مقدار بسیاری کره می خورند زیاد تر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند، در حالی که افرادی که عمدتاً از روغن های گیاهی منفعت گیری می کنند کمتر از حد متوسط در معرض مرگ می باشند.
علاوه بر این، محققان گزارش دادند که جانشین کردن کره با روغنهای گیاهی همانند کانولا یا روغن زیتون علتمیشود خطر مرگ زودرس در افراد به شدت افت یابد.
نتایج مشخص می کند که جایگزینی ۱۰ گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغنهای گیاهی میتواند تا ۱۷ درصد خطر مرگ را در افراد به هر دلیلی و به طور خاص به علت سرطان افت دهد.
«یو ژانگ»، محقق ارشد و دستیار پژوهشی در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، در بیانیهای او گفت: «آنچه شگفتانگیز است، بزرگی ارتباطی است که ما دریافتیم. هنگامی کره را با روغنهای گیاهی در رژیم غذایی روزانه جانشین کردیم، ۱۷ درصد خطر مرگ کمتری را ناظر بودیم.»
این یافتهها بر پایه رژیم غذایی و دادههای سلامتی از بیشتر از ۲۲۰۰۰۰ نفر است که برای بیشتر از سه دهه به گفتن بخشی از سه مطالعه طویل زمان از متخصصان بهداشت تحت بازدید قرار گرفتند. هر چهار سال یکبار، شرکت کنندگان به سؤالاتی در رابطه رژیم غذایی خود جواب میدادند.
کل مصرف کره شامل هر دو کره و مارگارین، کره قابل پخش و کره مورد منفعت گیری برای پخت و سرخ کردن در خانه است.
مصرف روغنهای گیاهی بر پایه منفعت گیری مردم از آنها در سرخ کردن، تفت دادن، پختن و سس سالاد تخمین زده شد.
نتایج مشخص می کند افرادی که زیاد تر کره میخورند در قیاس با افرادی که کمترین مقدار مصرف کره را میخورند، ۱۵ درصد زیاد تر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
در روبه رو، افرادی که بیشترین روغنهای گیاهی را مصرف میکردند، ۱۶ درصد کمتر از افرادی که کمترین مصرف روغنهای گیاهی را مصرف میکردند، در معرض خطر مرگ بودند.
تجزیه و تحلیل زیاد تر نشان داد که جایگزینی حتی مقدار مقداری کره در روز با روغنهای گیاهی میتواند خطر مرگ را افت دهد.
محققان در یادداشتهای بعدعرصه انها گفتند کره و روغنهای گیاهی حاوی انواع مختلفی از اسیدهای چرب می باشند و این اسیدهای چرب روی بدن متفاوت عمل میکنند.
کره سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است که با کلسترول بالاتر و سفت شدن رگها مرتبط است. این نوع چربیها این چنین با التهاب و تحول فعالیت هورمونی مرتبط می باشند که میتواند خطر سرطان را افزایش دهد.
از نظر دیگر، روغنهای گیاهی دارای اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری می باشند که میتوانند کلسترول را افت دهند، به نگه داری سلامت سلولها و مغز پشتیبانی کنند، با التهاب مبارزه کنند و حتی در جذب ویتامینهای خاص مؤثر باشند.
به حرف های محققان: «کره زیاد تر با الگوهای غذایی ناسالم مرتبط است، در حالی که روغنهای گیاهی طبق معمولً با الگوهای سالمتر، همانند رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیمهای غذایی مبتنی بر گیاهخواری مرتبط می باشند. این رژیمها سرشار از مواد مغذی و چربیهای سالم می باشند که به طور مؤثر برای افت خطر بیماریهای مزمن و مرگ زودرس عمل میکنند.»
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]