هیچ زمان در هواپیما چای ننوشید!_آینده
[ad_1]
به گزارش آینده
اگر فنجان چای شما سرد شود، آن را در مایکروویو قرار میدهید تا مجدد گرم شود؟ نتایج برخی مطالعات مشخص می کند گرم کردن مجدد چای در مایکروویو میتواند به نگه داری محیط زیست پشتیبانی کند اما برخی دیگر ادعا میکنند که بر طعم و مزه تأثیر گذاشته و علتتوزیع ناهموار گرما در سراسر آن میشود.
مارک میودونیک، استاد UCL در لندن در این باره او گفت که علت مهم برای گرم نکردن مجدد چای این است که طعم زیاد خوبی نخواهد داشت و طعم چای در مایکروویو وحشتناک است.
پروفسور میودونیک او گفت: فلاونوئیدها – ترکیبات طبیعی که در چای به وفور یافت خواهد شد – همان چیزی می باشند که طعم متمایزی را زمان دم کردن به نوشیدنی خواهند داد اما اینها زیاد فرار می باشند، یعنی به راحتی تبخیر خواهد شد.
او او گفت: آنها فقط ناپدید خواهد شد، به این علت اگر چای خود را بلافاصله بعد از تهیه ننوشید، تعداد بسیاری از آنها باقی نمیهمانند. و اگر چای خود را مجدد گرم کنید، صفر خواهد شد.
وی او گفت که قهوه می تواند «تحمل بسیاری» داشته باشد، این چنین حاوی مقدار بسیاری فلاونوئید است.
به این علت، فردی که واقعاً طعم قهوه را دوست دارد – یک طرفدار – باید از گرم کردن مجدد فنجان خود اجتناب کند، چون طعم قهوه را نیز از دست می دهد.
به حرف های پروفسور میودونیک، بدترین فنجان چایی که می توانید بخورید در هواپیما است.
در آنجا، ترکیبی از عوامل از جمله سختی هوای کم و هوای خشک کابین میتواند تبدیل افت حساسیت به طعم و بوی در ارتفاع شود.به این علت هنگامی از شما میپرسند در هواپیما چای یا قهوه میخواهید، هیچ زمان نگویید چای.
وی اصرار کرد از خوردن چای اداری نیز صرف نظر کنید.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها
[ad_2]